Home / Event / Edhe një ngjitje e suksesshme e Utës. Të lumtë krenaria jonë!

Edhe një ngjitje e suksesshme e Utës. Të lumtë krenaria jonë!

Posted on
Sep
20
Të dashur miq,
Jemi të lumtur që mund ta nisim ditën me lajme të mrekullueshme nga Uta. Ajo ka arritur të prekë majën Manaslu me një lartësi prej 8166 metra lartësi mbi detare për herën e dytë, kësaj radhe ajo e bëri më shpejt se sa e kishte planifikuar dhe tashmë direkt do të filloj ngjitjen për majen e radhes e kështu po i afrohet përmbylljes së projektit madhështor 14 majat e Himalajave.
Uta po na bën krenarë, na nderon dhe na lumturon. Mbi të gjitha, ajo po bën që vendi ynë të njihet dhe të dallohet, madje edhe në majat më të larta të botës.
Jemi shumë krenarë për ty, Uta e maleve. ❤️🏔
Për të gjithë ju që dëshironi të jeni pranë saj në këto ditë të veçanta, ju lutemi ndiqni live dhe dërgoni mesazhe në lidhjen që është bashkangjitur në Garmin;
Top