Home / Shoqatat

Shoqatat

Mirë se vini në hapësirën bashkëpunuese të Programit të Filialeve FBNSK. Brenda këtyre faqeve, zbuloni partneritetet simbiotike që e çojnë vizionin tonë të përbashkët të alpinizmit në lartësi më të mëdha. Filialet tona nuk janë thjesht bashkëpunëtorë; ata janë kontribues integral në narrativën e eksplorimit, sigurisë dhe komunitetit që përcakton federatën tonë.

 

Top