Home / Event / NJOFTIM

NJOFTIM

Posted on
Oct
14
Me qëllim të promovimit dhe masovizmit të Ngjitjes Sportive, klubi i ngjitjes Marimangat – Pejë, është duke organizuar një festival të ngjitjes i cili është caktuar të mbahet me 14 dhe 15 Tetor, në Grykë të Rugovës.
Top