Home / Event / Ceremonina e ndarjes së mirënjohjeve

Ceremonina e ndarjes së mirënjohjeve

Posted on
Feb
27
Federata e Bjeshkatarisë dhe Ngjitjes Sportive e Kosovës, me datë 16 shkurt, 2024, organizoi ceremoninë e ndarjes së mirënjohjeve për arritjet dhe kontributin e dhënë ndër vite, të bjeshkatarëve veteranë me moshën mbi 65 vjet si dhe për bjeshkatarët të cilët nuk janë në mesin tonë – Post–Mortem.
Te gjithë ata që pranuan mirënjohjet, dhe familjarët e tani të ndjerëve, shprehën mirënjohjet e tyre për konsideratën dhe respektin qe u manifestua për aktivitetet e realizuara ndër vite.

Prezentë ishin edhe kryetarët e federatave bjeshkatare të Shqipërisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut, si dhe bjeshkatarë veteranë të këtyre shteteve.

Top