Home / Portfolio

Portfolio

Mirësevini në portofolin e FBNSK-së, një dëshmi e triumfeve, sfidave dhe shpirtit të palëkundur të alpinizmit. Brenda këtyre faqeve dixhitale, do të zbuloni një tapiceri të pasur arritjesh, iniciativash dhe historish që përcaktojnë angazhimin e federatës sonë ndaj artit dhe shkencës për të pushtuar majat më befasuese në botë.

Top