Home / Archive by category "Uncategorized"

Uncategorized

Mirësevini

Federata e Bjeshkatarisë dhe Ngjitjes Sportive e Kosovës është një organizatë që përfaqëson dhe mbështet komunitetin e alpinistëve në Kosovë. Kjo federatë ka për qëllim të zhvillojë dhe të promovojë aktivitete alpinistike, duke përfshirë ngjitje në mal, ekspedita, kamping, dhe shumë aktivitete tjera që lidhen me shkëlqimin e natyrës së lartë. Federata e Bjeshkatarisë dhe Ngjitjes Sportive e Kosovës ofron: Përvojë dhe Pasion: Kjo federata shpërfaq një pasion të thellë për malin dhe natyrë...
Lexo më shumë
Top