Home / FAQ / A mund të ngjitem vetëm në alpine?

A mund të ngjitem vetëm në alpine?

Posted on

Ndërsa disa alpinistë me përvojë mund të zgjedhin të ngjiten vetëm, në përgjithësi rekomandohet të ngjiten me një partner ose në një grup për arsye sigurie. Alpinizmi solo kërkon një nivel të lartë aftësie, përvojë dhe mbështetje te vetja.

Top