Home / FAQ / Çfarë niveli i aftësisë fizike kërkohet për alpinizëm?

Çfarë niveli i aftësisë fizike kërkohet për alpinizëm?

Posted on

Alpinizmi kërkon një nivel të mirë të aftësisë kardiovaskulare, forcës dhe qëndrueshmërisë. Përfshini ushtrimet aerobike, stërvitjen e forcës dhe kondicionimin specifik të lartësisë në rutinën tuaj të fitnesit.

Top