Home / FAQ / Si të qëndroj i sigurt gjatë ngjitjes alpine?

Si të qëndroj i sigurt gjatë ngjitjes alpine?

Posted on

Siguria është parësore në alpinizëm. Qëndroni të informuar për kushtet e motit, mbani pajisjet e duhura të sigurisë, dini si t’i përdorni ato dhe gjithmonë njoftoni dikë rrugën tuaj të planifikuar dhe kohën e kthimit. Përditësoni rregullisht aftësitë tuaja përmes trajnimit.

Top