Home / FAQ / Cilat janë rreziqet që lidhen me alpinizmin?

Cilat janë rreziqet që lidhen me alpinizmin?

Posted on

Rreziqet përfshijnë ortekët, rënien e shkëmbinjve, të çarat dhe motin e paparashikueshëm. Të qenit i vetëdijshëm për këto rreziqe, të qëndruarit të informuar dhe marrja e vendimeve të informuara janë aspekte thelbësore të alpinizmit.

Top