Home / FAQ / Si të stërvitem për ngjitje në lartësi të mëdha?

Si të stërvitem për ngjitje në lartësi të mëdha?

Posted on

Stërvitja në lartësi të madhe përfshin ambientimin me nivele të reduktuara të oksigjenit. Ekspozimi gradual ndaj lartësive më të larta, stërvitjet kardiovaskulare dhe stërvitjet specifike për lartësi mund të ndihmojnë në përgatitjen për ngjitjet në lartësi të mëdha.

Top