box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

image image image image image
Kilimanxharo 2013 Shtatshja kosovare në Kulmin e Afrikës (Uhuru) të lartë 5895m në mëngjesin e 27 shkurtit 2013 në ora 7:20min. * * *   Seven kosovars at the Top of Africa Uhuru peak 5895m in the morning of February 27, 2013 at 7:20 am. — at Tanzania, Kilimajaro, Uhuru Peak 5895m.
Në Kulmin e Kosovës në Kushte Bore nga  Virtyt Gacaferri, Junik-Gjeravica Mars 02, 2012
Derisa vendi u mbulua me më së shumti borë për dekada, një numër bjeshkatarësh bënë ecjen e gjatë dimërore Junik-Gjeravicë e cila një bjeshkatari mesatar i shkakton dhimbje në secilën pjesë të trupit - nga thonjtë e deri te fytyra. Por që është një ecje që të pushon dhe që absolutisht ia vlen.
Kosovarët pushtojnë Jezercën në kushte dimri, 12 mars 2011 Në organizim të klubit bjeshkatarë sportiv Hrid nga Mali i Zi, të shtunën me 12 mars 2011, tetë (8) bjeshkatarë kosovar pushtuan majën më të lartë të bjeshkëve të Nemuna, të alpeve Dinarike, majën Jezerce të lartë 2,694m.
Kilimanxharo 2010 Të mërkurën më 14 korrik 2010 në ora 08:20 shtatë bjeshkatarë të Federatës Bjeshkatare Alpiniste të Republikës së Kosovës pushtuan kulmin e Afrikës - majën e Kilimanxharos 5895 metra.
Mont Blanc 2009 Më 16 korrik 2009 dymbëdhjetë bjeshkatarë kosovar pushtuan kulmin e Evropës majën Mont Blanc e lartë 4810m.

Grupi 1: Për Edukim, Trajnim dhe Siguri
Koordinator i Grupit 1: Nexhat Dula

Grupi 2: Për të rinjtë bjeshkatar / alpinist
Koordinator i Grupit 2: Kazim Topojan

Grupi 3: Për mbrojtjen dhe menaxhimin e drejt të mjedisit bjeshkatar

Koordinator i Grupit 3: Drita Hajdari
Anëtar të grupit: Besim Ilazi dhe Gazmend Mejzini

Grupi 4: Për marrëdhënie me publikun
Koordinator i Grupit 4: Virtyt Gacaferri

Grupi 5: Për mbështetje të anëtarëve të FBAK
Koordinator i Grupit 5: Luan Kabashi

Grupi 6: Për alpinizëm
Koordinator i Grupit 6: Virtyt Morina
Anëtar të grupit: Abdulla Shuki, Qëndrim Sopi, Vjollca Maxhera

Grupi 7: Për ekspeditat ndërkombëtare
Koordinator i Grupit 7: Fatallos Katallozi

Grupi 8: Për shtëpitë bjeshkatare
Koordinator i Grupit 8: Shkumbine Brestovci
Nënkoordinator: Osman Goranci

Grupi 9: Për hulumtim, orientim dhe shënim të shtigjeve

Koordinator i Grupit 9: Skender Sina
Anëtar të grupit: Nehari Driza, Luan Kabashi dhe Xhevdet Sahara

Grupi 10: Për monografinë e bjeshkatarisë dhe arkivimin digjital

Koordinator i Grupit 10: Arben Lila
Anëtar të grupit: Ejup Maxhera, Osman Goranci, Musa (Pejë)

Grupi 11: Për shpëtimtari
Koordinator i Grupit 11: Bedri Zeqiri
Anëtar të grupit: Fadil Sopi dhe Zija Dreshaj

Grupi 12: Për bashkëpunim rajonal / ndërkombëtar
Koordinator i Grupit 12: Sadik Shporta
Anëtar të grupit: Sale Maloku, Drita Hajdari, Gani Syla, Arben Lila, Gjemajl Kelmendi

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Programi i Federatës

Raportet Vjetore

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

12 Grupet

Grupet Punuese

FBAK

Lexo më shumë

FBAK 2011-2015

Plani Strategjik

2011-2015

Lexo Planin Strategjik

Ekspeditat