box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Të tjerë

shkruan Arbies Komoni

Në bjeshkët e Junikut, vërtet mund t’përjetosh bukurinë natyrore dhe eksperiencat malore nga më t’veçantat.
Udhëtimi me gjipa dhe motorra nëpër rrugët e rrezikshme malore, pastaj njohja dhe qëndrimi në stane e tenda, rrjedhat e ujit të kristalt, pjekja e mishit në skarë, qëndrimi rreth zjarrit dhe ecja skaj humnerave të shumta që ishin mjaft të rrezikshme, janë vetem disa nga karakteristikat e qëndrimit në bjeshkët e Junikut. T’gjitha këto, i përjetuam këtë vikend (11 – 12 Qershor) falë mikëpritjes dhe organizimit të mrekullueshëm që kishin bërë vendasit nga shoqata bjeshkatare “Rrasa e Zogut” – Junik.

Dëshiroja që prap të përjetoja eksperiencat e mrekullueshme që përjetova vitin e kaluar në Sharr. Por rastësisht dëgjova që çunat nga “Rrasa e Zogut” - Junik, të cilët po organizojnin kampin për pushtimin e majes së Gjeravices (në po të njejtën datë). Tingëllonte vërtet shumë tërheqëse “do t’pushtoj majen më t’lartë të vendit tim” – mendoja. Rashë në kontakt me Bekimin (organizator i kampingut) dhe u paraqita për pjesëmarrje.

Lexo ma...

Shkruan,   Sadik Shporta, inxh.i dipl.

9 korrik 2010

Në ora 15 e 15 minuta jemi nisur nga aeroporti i Prishtinës për në Stamboll (Turqi) prej nga në ora 20 jemi nisur për në Najrobi (Keni) ku kemi arritur në ora 3 të mëngjesit në aeroportin ndërkombëtar JOMO KENYYATA. Këtu fillojnë peripetitë tona.

Në pritje të kalimit të kontrollit të pasaportave na komunikohet se nuk mundemi të hyjmë në Keni pa viza të mara paraprakisht. Si udhëheqës i grupit më është dashtë të negocioj me palë të ndryshme në aeroport por pa sukses. Në fund me shumë peripeti më lejuan mua qe ta marr bagazhin tonë. Pasi nuk i lejuan të tjerët të vijnë me mua për ndihmë u deshtë që ti japim personave që na ndihmuan 50$.

Zgjidhja e vetme ishte fluturimi nga ky aeroport në aeroportin e Kilimanxharos në Tanzani, bileta kushtonte 395$ për një person.  Me të dëgjuar çmimin tre anëtar ( Mustaf Bekteshi, Besnik Dullaj dhe Servet Koqbashli) nuk pranuan rrugëtimin e mëtutjeshëm dhe kërkuan që të kthehen në shtëpi për shkaqe financiare të papërballueshme për ta.

Në bisedë me ekipin 5 anëtarësh u deklaruan se mund ti përballojnë shpenzimet ( Sadik Shporta, Muhamet Lekaj,  Abdullah Shuki, Ismet Bajqinca dhe Qëndrim Sopi) ndërsa dy anëtarët Gjemajl Kelmendi dhe Ferat Topalli ( Çaushi ) i kishin pasaporta tjera dhe për ta nuk kishte problem me viza. Kështu u vendos që dy anëtarët të shkojnë me autobus deri në MOSHI (Tanzani) pjesa e mbetur e ekipit me aeroplan deri në aeroportin internacional Kilimanxharo (Tanzani ).

 

Lexo ma...

Shkruan: Nexhat Dula

Njëmbëdhjetë bjeshkatarë të Shoqërisë Bjeshkatare Alpiniste “Pashtriku” të Gjakovës, më 21 gusht 2009, rreth orës 6.oo të mëngjesit u nisën nga Gjakova me tri makina për në Shqipëri për të marshuar në Majën e Malit Tomorr ku për çdo vit, nga data 20 – 25 Gusht, mbahet manifestimi tradicional i pelegrinazhit “Ditët e Tomorrit”.

Para nisjes, Genci, si zakonisht, me disa barcoleta të shkurta, sa për  “aperitiv”, u kujdes që disponimi i bjeshkatarëve të jetë në nivel.

Kënaqësia e rradhës erdhi së shpejti gjatë kalimit të kufirit, ku në të dy anët kaluam për nja 10 minuta me vetëm një të lëvizur të dorës së policëve kufitarë. Pastaj, menjëherë pas kalimit të kufirit, u gjetëm në rrugën e re Durrës-Kukës e cila krahasuar me atë të mëparshmen, për nga gjërësia e saj i ngjanë një piste aeroplanash, dhe kjo bëri që disponimi të na shtohet edhe më tepër.
Edhe për të kaluar nëpër tunelin e Thirrës nuk pritëm shumë dhe pastaj vazhduam udhëtimin nëpër autostradën e mrekullueshme, sa që, thënë sinqerisht, shpesh nuk besonim se gjindemi në Shqipëri.
Rrugës për në Berat u ndalëm për pak në Lushnje ku u takuam me një mik të Bujarit dhe në një kafene, u freskuam pak me birra tirana të ftohta.

Lexo ma...

Faqe 2 nga 2

2
Tjetri
Fund

Google Translate