box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Shkruan: Islam Lama,  shba Pashtriku, Gjakovë
04 qershor 2011

Alarmi i i zilës n`telefonin tim mobil me zgjojë sot n`orën 5  ashtu si e kisha kurdisur dje. Pasi kur zgjohem njiherë nuk mund të vazhdoj ma tepër gjumin, u ngrita nga shtrati dhe u vesha. Jashtë dritares shof një mjegull të dendur që kishte përfshirë qytetin. Sot është e diele. Me një dhembje të dobët pas qafe  pregatita çajin duke menduar se vallë ku e kam lënduar qafën mirëpo pas disa çastesh me ra ndërmend se dje pas kthimit nga marshi  mjaft i gjatë dhe sfidues nga bjeshka e Kollatës  n`Shqipëri, ashtu i djersitur dhe i lodhur nuk rezistova dhe u freskova në ujin e ftohët të Valbonës. Si rutinë e përditshme ulja para kompjuterit dhe survimi nëpër  internet ishte preokupimi im i parë n`këtë mëngjes. Me padurim  fillova të shiqojë edhe njëherë  fotot që kisha bartur në kompjuter nga aparati, menjëherë pasi kisha bërë një tush kur arrita në shtëpi mbrëmë vonë pas ekspeditës rreth një ditshe me shoqërinë tonë bjeshkatare në bjeshkët e alpeve shqiptare .

Duke shiquar fotot mendova se sa me fat kishim qenë dje në një ditë kur pritej moti me shi e përkundrazi nuk ra asnjë pikë shiu gjatë marshutës  dhjetëorëshe në shtegun e paracaktuar. Duke shiquar fotot, në situatat  gjatë marshimit, mendova se po të kishte ra shi, athua vallë  kishte shpëtuar dikush nga pjesëmarrësit e marshit po u rrëzuar në terrenin mjaft të pjerrët dhe të rrezikshëm nëpër të cilin kishim kaluar? Duke shiquar fotot e mia me Benin nëpër situatat që kishim kaluar gjatë marshutës së ngritjes në majat e Kollatave,  ndjeja  habinë time se kah na kishte ardhur ai guxim, vullnet e forcë fizike për të kaluar situatat e tilla  me të cilat u përballëm dje në marshutën dhe ekspeditën tonë sfiduese pasi u ndamë nga grupi dhe vendosëm të arrijmë majet kah shtegu më i shkurtë dhe i panjohur më parë për ne.

Me shijën e kënaqësisë së triumfit  që kishim kaluar pa asnjë problem edhe më të voglin në këte marshutë ku pushtuam bashkë me Arben Lilën për një kohë rekorde të tri majat e Kollatës, me një dhembje të vogël prapa qafe sigurisht për shkak t`asaj që përmenda pak më parë, po pregatitëm t`ja dërgojë albumin e fotove që kisha premtuar Arbenit dhe njëkohësisht  për të përcjellë në web faqet e shoqërisë këtë udhëpërshkrim të shkurtër të shoqëruar me disa foto të bëra nga marshuta e djeshme.
Itinerarin i ekspeditës pasi që është përshkruar e dhënë më parë në fletëplanin e aktiviteteve të shoqërisë sonë  nuk mu duk i arsyeshëm që ta të përsërisë në këtë udhëpërshkrim pasiqë u realizua në përpikëri ashtu si ishte paraparë.

Shpresojë se duke i shiquar fotot e bëra nga marshi e këtij udhëpërshkrimi do të kuptoni se sa mbresëlënse ka qenë dita e kaluar në marshin e Kollatës.

 

Nisja e marshimit nga fshati Valbonë kah Qafa e Preslopit

Nisja e marshimit nga fshati Valbonë kah Qafa e Preslopit

Pushime të shkurta gjatë marshimit dhe soditje rrethinës e kënaqje me bukuritë natyrore

 

Google Translate