box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Islom Lama

Shkruan   Islam Lama , shba Pashtriku
Udhëpërshkrimi nga Takimi Valbona 2011

Sot në mëngjesin e hershëm të fillim javës së muajit korrik është një ditë e bukur me diell dhe po meditoja se si nuk ishte dje një ditë e tillë gjersa ishim në takimin e bjeshkatarëve Valbona 2011. E gjithë ai organizim dhe përgatitje për marshutat në bjeshkët  për rreth luginës së Valbonës dështuan për shkak të motit të lig me të reshura dhe me mjegull. Moti i keq  detyrojë shumë bjeshkatarë që të kthehen pa shijuar kënaqësitë e marshimit dhe  fotografimit të bukurive natyrore të kësaj ane. Një takim që kishin pritur sa kohë me padurim e që kishin bërë përgatitjet me kohë, por ç’mund të bëjmë ne kundër natyrës dhe motit ? Kësaj radhe e patëm fatin e këtillë.

Lexo ma...

Shkruan: Islam Lama
ShBA Pashtriku, Gjakovë

Edhepse sipas planit të marshimeve isha përcaktuar më parë për marshin e bjeshkatarëve shba “Pashtriku”  në “Liqenat” (Grykë e Rugovës) me dt. 15 Maj, me të dëgjuar ofertën e ashtuquajtur “speciale” të Besnikut për të pushtuar majën e Rosit në Shqipëri kah lugina e Valbonës, vendosa të pranojë këtë ofertë sfiduese.

Në ora 6 të mëngjesit me dt. 14 Maj 2011, u mblodhëm 8 veta në lagjën M. Jusuf ose në sheshin e Dëshmorëve të Lirisë (në pjesën jugpërendimore të qytet) dhe u nisëm me kombibusin e Ukës për Shqipëri duke kaluar nëpër pikat doganore të qafë Morinës. Qielli  ishte i kthjellët dhe kishim shpresë se edhe gjatë ditës moti do t`na mbante kështu. Pas rrugës gjysëm orëshe deri të brezi kufitarë Qafë Morinë, dhe kalimit  të dy doganat në dy anët e kufirit Kosovë Shqipëri, vazhduam për qytetin e Bajram Currit dhe kah Lugina e Valbonës. Gjatë kalimit nëpër grykën e Valbonës, bëra disa foto nga karrika e minibusit nëpër xhamat e mbyllura edhepse kisha bërë mjaft foto ma parë gjatë kalimit nëpër këtë luginë tërheqëse, por prap se prap me dukej se ç`do herë që shikoja sërish këto vise, me shfaqej një panorama që më dukej thuajse  nuk e kisha fotografuar më parë nga ky kënd vështrimi.

Lexo ma...

Udhëpërshkrimi nga marshi  ne Dragobi me dt. 02 Prill 2011
Shkruan : Islam Lama

Po fillojë nga fundi. Autobusi përplot i mbushur me të gjitha strukturat për nga mosha dhe nga profesioni dashamirë të shëtitjeve nëpër natyrë, u ndalë saktësisht në orën  19:28 min në stacionin e parë  të xhamia e lagjes Mulla Jusuf aty prej nga u nisëm sot në mëngjes për Shqipëri (luginë të Valbonës). Derisa po zbritnin nga autobusi ata të cilët kishin shtëpitë në këtë  lagje apo afër, po komentoja me Remziun dhe Reshatin që kisha pranë ulëses, se sa të saktë jemi  bërë si shoqëri në përcaktimin  dhe realizimin e itinerarit të marshutave e sidomos në kthim.

Lexo ma...

Marshi në Qafën e Çobanit (brez kufitarë Shqipëri-Kosovë) 20 mars 2011

Me brengën e përgjegjësit për sigurimin e transportit të  aktivistëve bjeshkatarë nga qyteti deri të vendi ku do të fillonim marshimin, dola rreth orës 730 nga shtëpia i përgatitur për kushte dimërore marshimi   në vendin ku duhej të tubohej grupi i parë nga lagjja e ynë. Në fletë regjistrin disa herë të korrigjuar të pjesëmarrësve në këtë marshim, figuronin 18 veta ndërsa kisha porositur vetëm një kombi që mjaftonte për një transport komod. Mirëpo nga përvoja e mëhershme, kur gjithnjë kishte shtesë nga  ata që vendosnin të dilnin në momentin e fundit, kisha brengën se do të kishim nevojë edhe për një auto.

Lexo ma...

Udhëpërshkrim nga ekspedita në Shpellën e Veselit, fshati Grqinë, KK Gjakovë

Shkruan :Islam Lama, shba Pashtriku, Gjakovë
27 shkurt 2011

Gjatë sezonit dimërorë rregullisht shoqëria bjeshkatare alpiniste  Pashtriku kufizon relacionet e gjata të marshimit për shkak të ditës së shkurtë, prandaj edhe kësaj radhe pak për shkak të kushteve atmosferike në dyshim dhe pak për shkak të ofertës nga një bashkëfshatarë  i Grqinës për të na përcjellë deri te shpella e Veselit,ndryshuam planin e shetitjes për në Prevallë që kishim paraparë dhe kështu vendosëm për të vizituar këtë shpellë të njohur në fshatin Gerqinë  afro 12 km në Jug të Gjakovës .

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 2 nga 4

2

Google Translate