box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Islom Lama

Shkruan
Islam Lama, Inxh. Dipl. Elektr.
Gjakovë, 15 gusht 2010

Si zakonisht nën  disiplinën e rreptë të kryetarit Suphi Xharra u mblodhëm  disa bjeshkatarë para shtëpisë së Suphiut dhe u nisëm saktë në orën e caktuar kah qendra e qytetit (para hotel Pashtrikut), gjegjësisht vendit të takimit me bjeshkatarët tjerë nga lagjet e qytetit. Rrugës pasi e morëm pranë shtëpisë prof. Fahredinin dhe Dervishin, kur arritëm në Qendër para Parkut të qytetit, vërejtëm se kishin dalë për marshim një numër më i madh  bjeshkatarëve se sa që ishin paraqitur. Ishim gjithsejtë  20 veta, ndërsa  kombi kishte vetëm 17 ulëse standarde.

Lexo ma...

Shkruan,
Islom Lama
Gjakovë, 7 gusht 2010


Në orën 7 të mëngjëzit, si zakonisht me një kombi i cili me 17ulëset  u mbush plotë. U nisëm për në fshatin Batushë ,fshat 14km në përendim të qytetit për të marshuar deri të maja e Ujëzës ku kishim planifikuar marshutën e kësaj të shtune të parë të muajit Gusht,muajit më të nxehtë të vitit. Me kombi vazhduam deri te varrezat në Koshare nëpër rrugën e zgjeruar dhe të shtruar me guraleca tashma të pregatitur për shtresën e asfaltit.

Këmbë kaluam shtegun kah Padeshi dhe u habitëm kur pranë kalimit të prrockës  së Gushës vërejtëm vetëm gurët e thatë, pa ujë. Që nga ky moment filluam të brengosemi se do të ballafaqohemi me mungesën e ujit. Athua do t`kemi fatin që mos të gjejmë burim uji deri para gurrave të zeza d.m.th edhe tri orë marshimi deri atje...

Lexo ma...

Marshi i shba Pashtriku në Vuthaj me rastin e festës së alpeve shqiptare

Shkruan
Islam Lama, Inxh. Dipl. Elektr.
Gjakovë, 02 gusht 2010

Tetë bjeshkatarë të shba Pashtriku(Suphi Xharra,Zegjane Qarri,Islam Lama,Besnik Dujaka,Reshat Muhaxhiri,Ruzhdi Shtaloja,Remzi Kusari dhe Teki Zeka) muarrën pjesë në takimet tradicionale të festës së alpeve shqiptare në Vuthaj(Mali i Zi). Nisja nga Gjakova me dt. 31 korrik 2010 n`orën 6 për luginën e Valbonës.Kalimi i kufirit Kosovë/Shqipëri në doganën e Morinës pa probleme ,kështu që në luginën e Valbonës të mulliri arritëm kah ora 8 prej nga u nisëm këmbë lugut të Preslopit rrënzë bjeshkëve të Kollatës.

 

Lexo ma...

Faqe 4 nga 4

4
Tjetri
Fund

Google Translate