box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Islom Lama

Udhërrëfim nga marshi, maja e Korabit 2764m në kushte dimri, 27 mars 2011
Shkruan Islam Lama

Me duket se vendimi për pjesëmarrje në këtë marsh me përfshiu me nxitim gjatë bisedës me Besnikun i cili kishte qenë poashtu i njoftuar nëpërmjet facebook-ut për një organizim të bjeshkatarëve nga Shqipëria. Edhepse nuk isha i përgatitur si duhet me pajisje të nevojshme për kushte dimërore të marshimit, vendosa që me  pajisjet që i kompletova disi, të kyçem në treshin  Islami, Besniku dhe Remziu nga shba Pashtriku e të sfidojë këtë rast për mua të rrallë  e të volitshëm pasi ndjehesha shkëlqyeshëm.

U nisëm nga Gjakova aty rreth orës 7 të mëngjesit të shtunën me dt.   me automjetin e Besnikut deri në Prizren ku në paton para qendrës tregtare ETC takuam bjeshkatarët tjerë pjesëmarrës në marsh nga Prizreni dhe Peja. Pas një freskimi me nga një expresso kafe të mëngjesit të cilën na qerosi kryetari Sadik Shporta nga  shba Sharri nga Prizreni, u nisëm rreth orës 9 për në Shqipëri me dy xhipa përplot të ngarkuar me pajisjet e bjeshkatarisë.

Lexo ma...

Udhëpërshkrimi nga marshi Valbonë Theth me dt. 2 dhe 3 tetorë 2010

(Shkruan Islam Lama, inxh.dipl.elektr.)

Albumi ne facebook

Të nxitur nga anëtarësia dhe adhuruesit e shëtitjeve nëpër bjeshkë, pas shumë diskutimesh dhe pritjeve ma në fund vendosëm të  organizojmë dhe realizojmë marshimin  Valbonë –Theth.

 

Lexo ma...

Shkruan
Islam Lama, Inxh. Dipl. Elektr.
Gjakovë, 20 shtator 2010

Ditari nga marshi në qafën e Milishevcit. Pushtimi i majës së Çvrlës

Albumi në facebook

Me 19 shtator 2010 në orën 7 të mëngjesit u nisëm me dy kombibusa (rreth 30 veta) për në grykën e Deçanit, në bjeshkën e Pleqës. Sa herë që organizojmë marshim në këtë bjeshkë, numri i pjesëmarrësve në marshim shtohet.

Rrugës u ndalëm si zakonisht për furnizimet e nevojshme ushqimore në marketin bri rrugës në Deçan. Prej manastirit të Deçanit, me gjithë rrugën e mërzitshme 12 km-she tokësore përplotë gropa e gurë të ngritur, për çka shoferi duhej të ngiste me kujdes, peizazhet e luginës së Lumbardhit  na tërheqshin vëmendjen  dhe ofronin kënaqësi për syrin akoma të pa akomoduar pas gjumit.

Lexo ma...

Shkruan
Islam Lama, Inxh. Dipl. Elektr.
Gjakovë, 05 shtator 2010

Me 5 shtatorë 2010 , shba Pashtriku organizojë marshin për Qerem,dhe në bjeshkët e Kollatës. U nisëm me dy kombi busa në orën 7 prej lagjës Mulla Jusuf dhe pas gjysëm ore udhëtimi në rugën e asfaltuar,  arritëm në pikën kufitare Qafë Morinë ku vazhduam pa u ndalur shum nga doganierët në të dy anët e kufirit.

Disa foto nga ky marshim, mund të shifen në albumin “Qerem Kollatë" Facebook

Lexo ma...

Shkruan
Islam Lama, Inxh. Dipl. Elektr.
Gjakovë, 24 gusht 2010

Për të tretën herë me radhë shoqëria bjeshkatare alpiniste Pashtriku organizoi marshin dhe  mori pjesë në takimet tradicionale të bjeshkës së Tomorrit në rrethinën e Beratit në Shqipëri.

Me tri automjete të ngasura nga shoferët me përvojë dhe mjaft të sigurt, Suphiut, Nexhatit dhe Bujarit, u nisëm nga Gjakova në mëngjesin e së premtes me dt.20 Gusht. Kaluam qytetin e Prizrenit pa u ndalur dhe arritëm në pikë doganën e Morinës  ku edhe këtu pa u ndalur shumë kaluam pa probleme e procedura të rëndomta pasi që doganieri shënonte vetëm numrin e regjistrimit të automjetit derisa automjetet qarkullonin ngadalë pa u ndalur. Në magjistralen  gati të përfunduar Kukës- Durrës shumë shpejtë arritëm para tunelit në Kalimash ku edhe këtu nuk pritëm shumë për të kaluar tunelin mbi 5 km të gjatë.

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 3 nga 4

3

Google Translate