box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Ilir Lyta

 

 

DITARI NGA – KËRSHI I MARKGEGS - 2011

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielen më 16.01.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, në ora 8.00, ndërsa kthimi në ora 16.30 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 48 veta.

Këtë ditë udhëtuam me një autobus, nëpër Deçan gjer tek pushimoret e Xhateksit, gjegjësisht në rranzën e bjeshkëve të Deçanit, të lmd prej 680 metrash, prej nga e filluam rrugëtimin këmbë, për tek Kërshi i Markgegs, i cili gjendet të lmd prej 1283 metrash.

Lexo ma...

DITARI NGA – SHPELLA E KUSARIT – GURI I ZI - 2011

Nisja për këtë marshutë ( ekspeditë ) është bërë të dielen më 09.01.2011 nga Shkolla Fillore “ Fehmi Agani “ – Gjakovë, në ora 9.00, ndërsa kthimi në ora 16.20 minuta.

Poashtu edhe këtë herë shkuarja gjer tek shkolla në fjalë, si dhe kthimi prej aty gjer në shtëpi është bërë sipas vullnetit të lirë të çdonjërit, këmbë apo me automjete personale.

Unë personalisht, gjer te shkolla kisha shkuar me veturën time. Aty ishim mbledhur të gjithë për të vazhduar pastaj marshimin sipas planit. Disa nga shokët, pasi që egzistonte mundësia, më parë kishin shkuar për të pirë kafe në Restorantin Shkugëza, dhe pastaj na janë bashkangjitur në fshatin Pjetershan.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 58 veta, ndër të cilët shumë kishte të rinjë.

Lexo ma...

DITARI NGA – MAJA E GLLAVËS - 2010

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielen më 21 nëntor 2010 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë dhe nga Lagjja Mulla Jusuf, në ora 8:00, ndërsa kthimi në ora 19.45 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 32 veta.

Udhëtuam me autobus të “ Qiri Toursit “, nëpër fshatin Botushë gjer në rranzën e bjeshkëve, prej nga pastaj vazhduam marshimin. Gjatë gjithë kohës na ka përcjellur kohë me të reshura shiu, të cilat nuk ishin aq të ashpëra por sa ndaleshin përsëri fillonin. Ishte ora 9.00 kur filluam ecjen për të mbërrijtur në ora 11.15 minuta, në Majën e Gllavës të lmd. prej 1157 metrash.

 

Lexo ma...

DITARI NGA - RRASA E KOSHARES – DITA NDËRKOMBËTARE E BJESHKËS - 2010

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielen më 11.12.2010 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, dhe nga Lagjja Mulla Jusuf në ora 8.00, ndërsa kthimi në ora 17.40 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 32 veta, ndër të cilët ishin edhe tre kolegët tanë nga Prishtina: Beni, Drita dhe Hasimja.

Udhëtuam me një autobus, kah fshati Ponoshec gjer në Botushë, përtej gurthyesit, prej nga e filluam marshimin, për të arritur gjer tek Rrasa e Koshares, aty ku gjendet edhe Pllaka e Pavarësisë, e vënë tashmë gadi tri vite më parë, gjegjësisht në ditën e shpalljes së pavarsisë së Kosoves, më 17.02.2008, nga bjeshkatarët e SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë.

Rrasa e Koshares, apo siç është quajtur nga kohërat e lashta Fortifikata e Qytezez Jerine, apo Kështjella Mesjetare, sipas legjendave thuhet se ishte vend lajmërimi, sepse nga aty janë lajmëruar banorët e Malsisë së Gjakovës për lëvizjet që janë bërë në atë pjesë të malsisë.

Ishte kjo dita kur po e kremtonim Ditën Ndërkombëtare të Bjeshkës, prandaj dhe ishim përcaktuar për të marshuar gjer tek Pllaka e Pavarësisë, ku zakonisht shkojmë për ta kremtuar dhe nderuar ditën e shenjtë të pavarësisë së Kosoves.

Lexo ma...

DITARI NGA – BJESHKA E OSHLAKUT ( DERGUCI I POPIT ) – 2010

Nisja për këtë shetitje është bërë të dielen më 05.12.2010 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, në ora 08.00, ndërsa kthimi në ora 16.30 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 20 veta.

Udhëtuam me një minibus, nëpër Prizren gjer në afërsi të Prevalles, ku nja dy kilometra para se të mbërrinim në Prevallë, gjegjësisht në lmd prej 1400 metrash, kemi ndaluar për të vazhduar pastaj marshimin nëpër shtegun në të majtë. Ishte ora 9.45 minuta kur filluam shtegtimin nëpër kohë mjaft të ndryshueshme. Qielli herë mbulohej nga retë të cilat qarkullonim shumë shpejtë, dhe herë kthjellej dhe bënte që nga rrezet e diellit të ndriqohej gjithë ajo natyrë e bukur dhe e mbuluar në të bardh.

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 7 nga 10

7

Google Translate