box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Ilir Lyta

DITARI NGA – LIQEJT E MIRUSHES 2011

Nisja për këtë shetitje është bërë të dielen më 20.02.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, në ora 09.00, ndërsa kthimi në ora 15.15 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 22 veta.

Udhëtuam me një minibus dhe një veturë, gjer në Mrasor, tek Restoranti Ujëvara e Mirushes. Për shkak se në kombibus nuk kishte vende të mjaftueshme, Unë, Genci, Skenderi dhe Zejxhanja kemi udhëtuar së bashku me veturën e Gencit.

Lexo ma...

DITARI NGA – GRYKA E TROPOJËS – SHQIPËRI - 2011

Nisja për këtë shetitje është bërë të dielen më 13.02.2011 nga Lagjja Mulla Jusuf në ora 8.30, ndërsa kthimi në ora 18.00.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 18 veta.

Udhëtuam me dy furgona, nëpër doganen e Qafës së Morines për të mbërritur në fshatin Tropojë, ku do na priste një djalosh i atij fshati për të na shoqëruar në këtë marshim. Djaloshi në fjalë po na priste sipas marrëveshjes që kanë pasur ditë më parë Fetahu dhe Skenderi, me kryetarin e Komunës së Tropojës.

Lexo ma...

DITARI NGA - SUKA E CËRMJANIT - 2011

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielen më 06.02.2011, nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, në ora 09.00, ndërsa kthimi në ora 16.15 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 27 veta.

Koha ishte shumë e përshtatshme dhe me diell. Edhepse në mëngjes bëntë më ftohët, në orët e mesdites temperaturat ishin gjer në 10 °C.

Me dy furgona kemi udhëtuar gjer tek Kodra Meqë, për të vazhduar pastaj në ora 9.45 minuta marshimin nëpër rrugë dhe shtigje me ngrica akulli gjer në majë të kodrës, tek Tyrbja Sukë, ku mbërritëm në ora 11.45 minuta. Në atë kodër të lmd prej 699 metrash, krahas tyrbes vitet e fundit është ndërtuar edhe një xhami e vogël.

Lexo ma...

DITARI NGA – MAJA E KOZNIKUT - 2011

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielen më 30.01.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, në ora 8.00, ndërsa kthimi në ora 16.20 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 32 veta.

Udhëtuam me një autobus gjer në fshatin Mrasor i cili gjendet në lmd. prej 600 metrash. Ishte ora 8.45 minuta kur filluam marshimin nëpër shtigje me borë, për ta pushtuar këtë bjeshkë të Milanit, gjegjësisht Majen e Koznikut të lmd. prej 1006 metrash.

Ishte ora 10.30 minuta kur mbërrijtëm në majë, dhe pasi që bëmë ca foto dhe soditëm ambientin përrreth, menjëherë filluam kthimin prapa, pasi që po bënte mjaft ftohët, gjer në minus 8 °C. Në të kthyer u vendosëm poshtë majës për të pushuar dhe ngrënë, në një vend ku ishim vendosur vitet e kaluara, gjegjësisht tek një shkëmb i cili sadopak po na mbronte nga rrymat e ftohëta të ajrit. Ne po ngroheshim ngapak nga zjarri të cilin kësaj radhe e kishte ndezur Genci.

Lexo ma...

DITARI NGA – BARUCA – KROI I FTOHËT – 2011

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielen më 23.01.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, si dhe nga lagjja Mulla Jusuf në ora 08.00, ndërsa kthimi në ora 15.45 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 29 veta.

Me një autobus udhëtuam gjer në hyrje të fshatit Babaj Bokës, për shkak se bora pengonte që autobusi të qarkullonte më tutje. Aty na janë bashkangjitur edhe pesë djelmosha nga ai fshat, të cilët na kanë shoqëruar gjatë tërë ditës, gjer në të kthyer. Që nga nisja, përgjatë tërë ditës bora ka vazhduar të bjerë pa ndërprerë. Në të shkuar kemi ndaluar për disa minuta tek Tyrbja Pulë, për të bërë një vizitë, dhe pastaj kemi vazhduar marshimin për në Majën e Baruces e cila gjendet në zonën kufitare me Shqipërinë, gjegjësisht në lmd. prej 1113 metrash. Në fillim bora kishte trashësinë prej 30 cm, ndërsa në pjesët më të larta të bjeshkës, kalonte trashësinë prej gjysmë metri.

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 6 nga 10

6

Google Translate