box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Ilir Lyta

DITARI NGA – LIQENI I KUQISHTES – MAJA LEQINAT - 2011

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielën më 15.05.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë në ora 7.00, ndërsa kthimi në ora 19.30 minuta.
Pjesëmarrës ishim gjithsej 48 veta. Për shkak të shtegut jo aq të vështirë dhe natyrës shumë të bukur, këtë ditë na janë bashkangjitur edhe shumë nga gratë tona. Me mua kishte ardhur edhe Lumja. Kësaj radhe tek liqeni jemi bashkuar edhe me grupin prej 40 vetash të bjeshkatarëve nga Prishtina, si dhe grupin tjetër të bjeshkatarëve Pejan.

Udhëtuam me 3 furgona dhe 4 vetura, nëpër Pejë – Grykë të Rugovës ( Bjeshkë të Nemuna ) gjer tek Restoranti “ Guri i Kuq “, që gjithsej nga Gjakova përbën largësi prej 65 km ( 5 kilometrat e fundit janë rrugë malore e paasfaltuar ).

Lexo ma...

DITARI NGA – MALI I KRUJËS – DURRËS - 2011

Nisja për ekspeditën në Malin e Krujës, gjegjësisht ekskursionin gjer në Durrës, që do zgjasë prej 30.04.2011 gjer më 02.05.2011, është bërë të shtunën më 30.04.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë në ora 5.00, ndërsa kthimi të hënën më 02.05.2011 në ora 20.15 minuta.

Pjesëmarrës ishim gjithsej 52 veta, ndër të cilët Fetahu me bashkëshorten pasi që kishin një dasmë kanë ardhur të nesërmen me autobus, ndërsa Flori me bashkëshorten kanë ardhur me veturën e tij. Të gjithë të tjerët, gjithsej 48 veta udhëtuam me autobusin e “ Deva Tours “ – it. Përpos dhjetë vetave, të gjithë të tjerët ishim çifte. Unë me vete kisha bartur edhe teknikën e zërimit, gjegjësisht DJ sistemin për të organizuar muzikën në mbrëmje.

Lexo ma...

DITARI NGA – GROPA E ERENIKUT - 2011

Nisja për këtë marshutë është bërë të dielën më 24.04.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë në ora 8:00, ndërsa kthimi në ora 20:15 minuta.

Pjesëmarrës gjatë kësaj dite që udhëtuam me autobus ishim gjithsej 38 veta, ndërsa një ditë më parë nën udhëheqjen e Besnikut, kishin shkuar edhe 12 kolegë bjeshkatar, për të bujtur në stane, me qëllim që në mëngjesin e kësaj dite t’a pushtojnë në kushte dimri ( nëpër borë ) Majen e Gjeravices. Sipas planifikimit ne me këta shokë do të takoheshim tek caku ynë, gjegjësisht në Gropen e Erenikut, aty tek stani i familjes Kuqi.

Lexo ma...

DITARI NGA – KËRSHI I QELISË ( PANORAMA ) 2011

Nisja për këtë marshutë është bërë të shtunën më 05.03.2011, nga Hotel Pashtriku – Gjakovë, në ora 8.00, ndërsa kthimi në ora 16.15 minuta.         Pjesëmarrës ishim gjithsej 20 veta.

Lexo ma...

DITARI NGA – SHPELLA E VESELIT – 2011

Nisja për këtë marshutë ( ekspeditë ) është bërë të dielen më 27.02.2011 nga Hotel Pashtriku – Gjakovë në ora 9.00, ndërsa kthimi në ora 15.00.
Pjesëmarrës ishim gjithsej 28 veta.
Udhëtuam me një furgon dhe një minibus në relacionin: Gjakovë - Bistrazhin - Gërqinë, që gjithsej përbën largësi prej 16 km. Nga fshati Gërqinë, gjegjësisht nga shitorja e fshatit, në ora 9.30 minuta kemi filluar marshimin për tek Shpella e Veselit e cila kishte 3 km largësi nga aty dhe gjendej në lmd prej 840 metrash.

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 5 nga 10

5

Google Translate