box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Shkruan, Drita Hajdari

Kur bashkohen organizimi i mirë, moti pa shi, natyra e shkëlqyer dhe disponimi i mirë i bjeshkatarëve mund të thuhet se bjeshkimi i së dielës në Trokufirin-Bogiq ishte i suksesshëm. Kësaj radhe shoqata e bjeshkatarëve”Pashtriku” dëshmoj se është në gjendje me i arrit standardet e larta të bjeshkatarisë.

Rruga nga Hidrocentrala Lumbardhi, pika nga u nis ekspedita, deri te stanet Bogiqë, ishte e mbuluar me hije dhe e dendur nga drunjtë përreth që ndikoi që ngjitja të jetë më pak e mundimshme. Përndryshe kjo pjesë e bjeshkës është e pasur edhe me ujë kështu që bjeshkatarët shfrytëzonin çdo rast me i mbush shishet e tyre me ujë të freskët.

Me të arritur te stanet u formuan dy grupe. Në të vërtet, për dallim prej rasteve të tjera, kësaj radhe fillimisht është ditur se kush do të ngjitet në maje e kush do të mbetet te stanet. Profesori Fahredin morri për detyrë të kujdesët për grupin që ka mbetur te stanet. Mirëpo, me tu takuar me një grup burrash, profesori  Fahredin hyri në bisedë të zjarrtë dhe nuk vërejti, ose vonë vërejti, se grupi i tij është ngjitur përpjetë staneve. Ky grup është “stacionuar” në një luginë  afër ujit, ku e ka pritur kthimin  e grupit që është ngjitur në maje. Më vonë, këto dy grupe u bashkuan dhe për një kohë të shkurtër qëndruan te kroni i staneve ku e gjetën profesorin Fahredin duke përfunduar bisedën e tij. Disa bjeshkatarë, me të mësuar se është më lehtë me i ble boronicat se sa me i mbledhë, kanë ble nga malësorë një sasi të madhe të tyre.

Kthimi mbrapa ishte sipas planit, pa humbje rruge, ndoshta edhe për arsye se pothuajse çdo hap ishte i përcjellur me aparatin e famshëm i Dajëslom. Disa nga këto foto dëshmojnë talentin e rrallë të Dajëslom  për ta shënuar atë që është më e bukur dhe më interesante  në bjeshkatari.

Me organizimin e ekspeditave në mënyrë të tillë shoqata “Pashtriku” së shpejti mund të pret  arritjen e anëtarëve të rinj bjeshkatarë, siç është Aleksandra nga Skocia, e cila i është bashkangjitur kësaj shoqatë për herë të dytë.

 

Google Translate