box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Është e vështirë të shkruash për Gjeravicen e të mos shkoj mendja menjëherë në traditën e saj. Këtë vit ajo mbush plotë 83.  Kjo i bënë të ndihen krenar jo vetëm pejanët por të gjithë komunitetin tonë bjeshkatarë dhe i shton peshë Federatës Bjeshkatare Alpiniste të Kosovës.

Nga latinishtja tradere që nënkupton bartjen, dorëzimin apo dhënien në ruajtje, në ligjin romak është përdorur për t'iu referuar bartjes së trashëgimisë.

Gjeravica vërtetë ka privilegjin e anëtarit më të vjetër në Federatën Bjeshkatare Alpiniste të Kosovës por ka edhe përgjegjësinë e ruajtjes dhe bartjes së trashëgimisë tek të tjerët, tek të rinjtë bjeshkatar.

Përveç kësaj, ajo që dallon shoqërinë bjeshkatare Gjeravica nga anëtarët e tjerë është bashkëpunimi i saj i ngushtë dhe i vazhdueshëm me komunitetin bjeshkatar në rajon. Kryetari Sale me punën e tij të palodhur ka arritur të krijoj dhe kultivoj kontakte të shkëlqyeshme me bjeshkatarët malazez, boshnjak, slloven e deri te ata italian.  Shumë prej tyre kur i drejtohen Kosovës adresën e parë e kanë pikërisht te Sale, te Gjeravica.

 

Ky bashkëpunim duhet të ruhet me shumë kujdes, të kultivohet dhe të ngrihet në nivel të Federatës. Përmes njohjes me komunitetin bjeshkatar jashtë vendit tonë, neve na hapen dyert dhe e kemi më të lehtë arritjen e majave në vendet tjera. Rasti i fundit ishte në muajin qershor kur pushtuam Trigllavin në Slloveni.  Përmes bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave, ne ndërtojmë imazhin e Republikës sonë.

Natyrisht se Sale nuk është vetëm, ai ndihmohet nga shumë bjeshkatarë pejan që dallohen më nikoqirllëkun e tyre. Sidoqoftë, kam përshtypjen se kohëve të fundit shoqëria bjeshkatare Gjeravica ka nevojë për bjeshkatar të ri në moshë të cilët do të merrnin përsipër aspektin administrativ dhe të komunikimit më komunitetin bjeshkatar kosovar.  Ne kemi nevojë të informohemi më shumë për ekspeditat që Gjeravica ndërmerr për t’iu bashkangjitur sa herë që është mundësia.

Besoj që ka ardhur momenti kur Gjeravica do të ndërtoj kapacitetet brenda saj dhe të zhvillohet në këtë drejtim. Tradita vazhdon, trashëgimia bartet.

Sukses në pushtimin e majave,

Arbeni

Haxhaj, Pejë, 29 korrik 2011

Google Translate