box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Arben Lila

Shkruan
Arben Lila

Kur në anën tjetër të dëgjueses një zë gruaje u prezantua si gazetare e Radio Kosovës, u bëra gati ti jap numrin e bashkëshortes.  Ndodh shpesh që mediat më kontaktojnë gabimisht.  Por këtë herë ishte ndryshe.  Ngadalë fillova të kuptoj që bëhej fjalë për diçka tjetër.  Radija me mbajti 8 minuta derisa më bindi që me një ekip ta vizitoj në emisionin e saj të natës të premten e 6 gushtit.

Radija kishte hyrë në Federatën e bjeshkatarëve dhe ishte befasuar nga përmbajtja e informacionet. Kishte kërkuar dhe studiuar për një kohë të gjatë faqen www.fbaku.org derisa kishte vendosur të na ftoj në emisionin e saj të natës.  Ishte impresionuar me pushtimin e Kilimanxharos dhe donte ta ndante këtë me dëgjuesit e saj.

Lexo ma...

“Mos shko andej ku shtegu mund të qoj, por shko andej ku nuk ka shteg dhe lëre një gjurmë”

– Ralph Waldo Emerson (eseist dhe poet amerikan 1803-1882)

Shkruan

Arben Lila

Mjaftoi një telefonatë e shkurtë që Hasani t’ma siguroj biletën kthyese për në Velipojë. Shoku im i gjimnazit bashkë me dy kompani tjera kishte krijuar grupin për transport të udhëtarëve që gjatë sezonit të verës me “autobus me klima” të mbajnë vijën e rregullt Gjakove-Velipojë. Kështu ata zvogëlonin shpenzimet, ndanin fitimin dhe siguronin çdo ditë vajtje ardhje për në plazhin e Velipojës.

 

Tash gati një dekadë plazhi i Velipojës ishte bërë i preferuari i gjakovarëve. Dikush edhe kishte thënë që më shumë gjakovarë po takoj atje se në Gjakovë. Për Adrin ishte kjo dita “më e bukur e jetës së tij”, siç shprehej ai kur gëzohej shumë. Kishim vendosur që unë dhe ai të vizitonim gjyshen e cila që një javë kalonte pushimet atje.

 

Pasi u përshëndetem me mamin dhe gjyshin u ulëm në kërrigat e para dhe fiks ne ora 6 autobusi u nis. Koha ishte e bukur dhe dukej që shumë shpejt do të arrinim ta provonim detin e Velipojës. Udhëtarë kishte pak. Nuk ishte kjo një nga ato ditët kur autobusi mbushej stif.

 

(Albumi në facebook)

Lexo ma...

Për 10 minuta me qenë këtu, a dëgjove? Dolën këto fjalë prej nofullave mirë të shtrënguara të një reporteri televiziv përderisa mundohesha të gjeja zyrën e Ministrit të sportit ku tashmë ishin mbledhur bjeshkatarët e shtetit më të ri në botë. Në korridor një fotografi e madhe e Bekim Fehmiut seç më dha një ndjesi gëzimi, shprese. Përkrahja morale që pritej të merrej sot në atë vend, një ditë para asaj materiale dhe një ditë para nisjes, ishte arsyeja që disa prej tyre sot ishin veshur më ndryshe. Edhe pushtimi i Kilimanxharos, kulmit të Afrikës.

Hyrjen time të vonuar pak kush e vërejti. Kryetari i federatës përmes historisë dhe traditës së bjeshkatarisë kosovare, kishte filluar të shpjegonte dhe arsyetonte traumën qe kishte përjetuar ditëve të fundit në pritje të mbështetjes financiare. Kjo do tu siguronte atyre fluturimin deri në Tanzani. Ngjitjen do ta bënin vet, me shpenzime te veta. Sikurse bora në maje të Kilimanxharos, kishte filluar te shkrihej edhe atmosfera në dhomën e pritjes në krye të cilës ende qëndronte fotografia e Rugovës.

Lexo ma...

Faqe 2 nga 2

2
Tjetri
Fund

Google Translate