box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Krijohet Federata e Shpelltarisë, 23 shkurt 2011

Bjeshkatarë dhe shpelltarë nga e tërë Kosova kanë themeluar, të martën më 22 shkurt 2011, Federatën e Shpelltarisë së Kosovës dhe kanë zgjedhur Fatos Kartallozin kryetar të saj.

Kartallozi momentalisht është duke hulumtuar shpellën Gryka e Madhe që është një nga shpellat më të mëdha dhe më interesante në Kosovë me gjatësi prej mbi 10 kilometra të hulumtuara. Ky hulumtim është duke u bërë në bashkëpunim me shpelltarë nga Sllovakia, të cilët janë duke e punuar hartën e kësaj shpelle.

Z. Kartallozi më heret në bashkëpunim me disa shpelltarë nga Polonia ka bërë edhe zhytjet e para brenda liqeneve në shpellën Gryka e Madhe. Ai është zotuar se në të ardhmen do të punojë edhe më shumë në promovimin e shpellave të Kosovës, antarsimin e federatës së shpelltarisë në federatat rajonale dhe ate botëorore.

Kartallozi është edhe autor i një libri për shpellat e Kosovës. Z. Kartallozi antarë i klubit të shpelltarisë Aragonit nga Peja, është një ndër bjeshkatarët më me përvojë dhe më aktiv të qytetit të pejës. Ai ka ngjitur shumë maja të larta duke përfshi edhe Montbllankun, majën më të lartë në Evriopë.

Deri tash sipas të dhënave të klubit të shpelltarisë Aragonit, çdo vit Kosovën e vizitojnë 50 deri 100 shpelltarë nga e tërë bota. Mirëpo me një promovim adekuat Kosova mund të tërheqë edhe më shumë njerëz të interesuar në turizëm të avanturës.

Nënkryuetarë të federates u zgjodhën Virtyt Gacaferri dhe Fadil Bajraktari.

Z. Kartallozi tha se federate do të regjistriohetr së shpejti dhe do të bashkëpunioje ngushte me federatat tjera. Në themelim të federatës i pranishëm ishte kryetari i federatës së Bjeshkatarisë së Kosovës z. Arben Lila.

Per me shume informata mund te kontaktoni nënkryetarin

Virtyt Gacaferri

Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 

Google Translate