box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

“SHARRI 2013”, 07-09.06.2013

Ftesë për pjesëmarrje në Takimet Tradicionale Ndërkombëtare të Bjeshkëtarëve dhe të Alpinistëve “SHARRI 2013”, 07-09.06.2013

Në emër të Këshillit Organizativ, Kryesisë të SHB “SHARRI” në Prizren si dhe të Federatës së Bjeshkatarëve të Kosovës, kemi nderin, t’ju ftojmë në :

TAKIMIN TRADICIONAL “ SHARRI 2013 “ /të trembëdhjetat me radhë/ që organizohen me rastin e shënimit të festave të qershorit.

Hapja solemne është me datë 07.06.2013 në ora  17 në shtepinë e bjeshkatarëve në Struzhe.

Këto takime, (të trembëdhjeta me radhë), sivjet do të mbahen me 07,08 dhe 09 qershor 2013, në shtëpinë e Bjeshkatarëve që shtrihet rrënzë shpatijeve të Sharrit të bukur, ku pos bjeshkatarëve nga Kosova pritet të marrin pjesë edhe Alpinistët dhe Bjeshkatarët nga shtetet e jashtme.

Qëllimi i organizimit të këtyre Takimeve është: pushtimi i Majës së Gj.KORFF (Vrtop ) /2.562 m/, njohja reciproke e Bjeshkëtarëve dhe Alpinistëve nga Kosova dhe nga vendet e ndryshme të botës, shkëmbimi i përvojave nga kjo lëmi e sportit, njohja me majet e Sharrit të bukur, si dhe mbrojtja e ambientit që na rrethon.

Prill,2013                                                                     Me nderime
Prizren                                                        Sadik Shporta, kryetar i SHBA “Sharri”-t

Google Translate