box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Turi Prishtinë-Strugë-Manastir-Janinë-Konispol-Vlorë

Etapa II

Turi Prishtinë - Vlorë  2013, 784km

22 - 29 qershor 2013

Njoftohen të gjithë adhuruesit e biciklizmit që prej 22-29 qershor 2013 mbahet Etapa II e turit 8 ditor Prishtinë-Vlorë i gjatë 784km.

Rrugëtimi Prishtinë-Vlorë, Etapa II (22-29 qershor 2013) që ndjekë shtegu: Prishtinë-Manastir-Janinë-Vlorë është e hapur për të gjithë ata që dëshirojnë ta bëjnë. Shpenzimet e turit janë vetanake.

Shkarkoni informacionet e detajuara për shtigjet që do të kalohen dhe shpenzimet për një pjesëmarrës.

VERJEJTE: Kërkesat për vizë në Greqi duhet të dorëzohen më së largu deri më 15 Maj 2013!

Më shumë informata mund të mirren në tel. +377 44 207 215 (Arben Lila) dhe +377 45 500 241(Blerim Peja) ose nëpërmjet të adresave elektronike:

Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa dhe Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 

Google Translate