box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Bjeshkatarët pushtojnë Korabin

Nën organizmin e Federatës Shqiptare të Alpinizmit të dielën me 27 mars 2011 bjeshkatarët nga Kosova pushtuan majën më të lartë të Shqipërisë majën e Korabit të lartë 2764m:

ShBA “Gjeravica” Pejë: 1. Gjemajl Kelmendi, 2. Arijan Harxhi, 3. Trim Gashi

ShBA “Pashtriku” Gjakovë: 1. Islam lama, 2. Besnik Dujaka, 3. Remzi Kusari

ShBA “Sharri” Prizren: 1. Salim Xhejlani, 2. Nehari Driza, 3. Besnik Dullaj, 4. Tasim Sejdulla, 5. Nexhat Bobaj, 6. Emir Shuki 7. Servet Koqbashli, 8. Arline Morina 9. Abdullah Shuki.

Aktiviteti:

Nisja nga Prishtina ne 06:00, ndërsa nga Prizreni 09:15 dhe arritja tek kampi i parë në fshatin Radomir 12:35. Në ora 16:00 arritja te kampi ku u vendosen tendat. Një natë relativisht e ftohtë, rreth zjarrit me kangë dhe muhabet bjeshkatar.

Të dielën nisja nga kampi në ora 06.00 me kohë të vranët me erë dhe me borë e në qafë të Korabit me mjegull. Arritja në maje të Korabit 09.25 (13 anëtarëve Kosovar dhe përafërsisht edhe 60-70 anëtarëve nga të gjitha anët e Shqipërisë si dhe 7-10 mysafir nga Evropa).

Pasi ishte mjegulla e dendur humbëm rrugën në dy raste dhe na zgjatet marshuta për 3 orë.

Në kampin bazë arritëm në ora 16:45 dhe nisja e menjëhershme për në Kosovë.

Pas ca peripetive me makinë arritëm në Prizren kah ora 10:30, kurse në Prishtinë në ora 12:30.

Ekspedita përfundoj pa asnjë ekses dhe me shumë mbresa të mira nga të gjithë organizatorët. Falënderojmë organizatorët dhe sidomos Murat Secin për mirëpritje.

Shpresojmë që çdo anëtar në të ardhmen të ketë rastin që ma së paku 3-4 herë në vit të përjetoj kësi lloj ngjitje dhe të ndaj eksperiencën me anëtarët e shoqërive pjesëmarrëse.

Me nderime,

Gjemi

Google Translate