box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

Kosova në Komisionin për Mjeksi të UIAA

Dr. Basri Komoni anëtar i ShBA "Pashtriku" është pranuar në Komisionin për Mjeksi i cili funksionon në kuadër të Fedarates Ndërkombëtare të Bjeshkatarëve dhe Alpinistëve (UIAA). Puna e UIAA zhvillohet përmes komisioneve dhe përfaqësimi i Kosovës në një komision të tillë ka një rëndësi të vecantë.

Linku: UIAA Medical Commission

Bjeshkatarët në Komitetin Olimpik të Kosovës

Besim Hasani është rizgjedhur kryetar i Komitetin Olimpik të Kosovës edhe për 4 vjet, duke mundur rivalin e vetëm, Naim Muja. Ndërkaq nënkryetar të ri u zgjodhën Shasivar Haxhijaj, Fatmir Makolli, Artan Rugova e Arben Lila, të cilët kishin tetë kundër kandidatë.

Besim Hasani, i cili në krye të Komitetit Olimpik të Kosovës ishte zgjedhur në vitin 1996, siguroi edhe një mandat të ri, që do ta mban atë për 20 vjet në krye të këtij institucioni të rëndësishëm të sportit . Ai këtë radhë mori votat e 45 delegatëve ndërkaq, kandidati tjetër Naim Muja mori 37 vota, por që nuk i mjaftuan për të fituar karrigen e kryetarit të KOK-ut. Hasani me të marr këtë post premtoi se nën drejtimin e tij, KOK-u do të pranohet në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar dhe se sporti i Kosovës do të ndërkombëtarizohet shumë shpejt. “Më vjen mirë që delegatët ma besuan mua postin e kryetarit të KOK-ut. Do të mundohem t’i finalizoj përpjekjet 20 vjeçare për ndërkombëtarizimin e sportit kosovar. E them me plot bindje se po i afrohemi momentit të cilin e kemi ëndërruar. Me përkushtimin e të gjithëve, do t’i arrijmë aspiratat tona. Mendoj se delegatët e vlerësuan punën time të mëparshme”, deklaroi Hasani, pasi mori besimin e delegatëve. Ndërkaq garë e rreptë u zhvillua edhe për pozitën e katër nënkryetarëve të KOK-ut u zgjodhën Shasivar Haxhijaj, Fatmir Makolli, Artan Rugova e Arben Lila, të cilët kishin tetë kundër kandidatë. 

Ma artikuj...

Faqe 2 nga 8

2

Google Translate