box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

24 Marsi Dita Boterore e Tuberkulozit

24 Marsi është Dita Boterore e Tuberkulozit, ditë e cila është caktuar për të ngritur vetëdijesimin publik rreth epidemisë globale të tuberkulozit dhe orvatjet e përbashkëta për të eliminuar këtë sëmundje.

Sot tuberkulozi shkakton vdekjen e mese 1.6 milion njerëz çdo vit. 24 marsi përkujton ditën e vitit 1882 kur Dr. Robert Koch kishte shokuar komunitetin shkencor duke shpallur se kishte zbuluar shkakun e tuberkulozit, TBC bacillus.

Në kohën kur Dr. Koch bëri shpalljen në Berlin, tuberkulozi ishte duke bërë kërdi nëpër Evropë dhe Amerikë duke shkaktuar vdekjen e një prej shtat njerëzve.

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Pashtriku” shënoi Ditën e Turbekulozit me ekspeditën në bjeshkën e Vokshit, Osojë. Ata dhanë një shembull shumë të mirë të promovimit dhe demostrimit praktik të aktivitetit për kultivimin e kulturës shëndetësore, ruajtjen e shëndetit të mirë dhe parandalimin e sëmundjeve.

Panorama - Maja e Mbretereshes 360°

Të dielën më 13 mars 2011 nga maja e Mbretëreshës - Malësia e Gjakovës, bjeshkatari Leart Mullaademi bëri këtë incizim të mrekullueshëm për të gjithë ata që synojnë majet dhe për ata që nuk kanë mundësi të ngjiten e nga majet të shohin horizontin në 360°. Inkurajohen të gjithë bjeshkatarët që të vizitojnë faqen www.dermandar.com e të shikojnë mundësitë e incizimit të panoramës 360°.

Ma artikuj...

Faqe 7 nga 8

7

Google Translate