box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

Mbahet trajnimi për Udhëheqës Malor

Federata Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës në mbështetje të Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport dhe në bashkëpunim me Federatën Bjeshkatare Kroate organizon

Trajnim për Udhëheqës Malor

prej 28 shtator deri në 02 tetor 2011në “Guri i Kuq” në një vend piktoresk në Kuqishte të Pejës.

Në trajnim do të marrin pjesë 22 bjeshkatarë nga shoqëritë bjeshkatare alpiniste anëtare të FBAK nga mbarë Kosova.

Koordinatori i Komisionit të FBAK për Edukim dhe Trajnim z. Nexhat Dula ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për realizimin me sukses të trajnimit për udhëheqës malor.

Trajnimin do ta mbajnë bjeshkatarët nga Kroacia:

  1. Dražen Lovrećek, kryetar i shërbimit të udhëheqësve malorë të Kroacisë;
  2. Davor Banić, kryetar i shërbimit të udhëheqësve malorë të Zagrebit dhe
  3. Alan Caplar, trajner profesionit dhe veprimtar i bjeshkatarisë dhe autor i shumë librave dhe publikimeve tjera mbi bjeshkatarin, si dhe kryeredaktor i revistës kroate bjeshkatare “Hrvatski Planinar”.

Ky trajnim ka për qëllim avancimin e aktivitetit të bjeshkatarisë dhe afirmimin e tij te gjeneratat e reja dhe dashamirësit e natyrës në përgjithësi. Pjesëmarrësit do të përfitojnë në udhëheqjen e grupeve të njerëzve në shëtitjet bjeshkatare që ato të jenë atraktive dhe pa pasoja për shëndetin e pjesëmarrësve në to.

Transportin deri në Restaurantin “Guri i Kuq” dhe anasjelltas e bën çdo shoqëri apo individ me shpenzime të veta.  Tubimi i pjesëmarrësve do të bëhet më 28.09.2011 (e mërkure) më së largu deri në ora 8:00. Ligjëratat do të fillojnë në ora 8:30.

Me veti pjesëmarrësit duhen të marrin pajisjen e plotë bjeshkatare ku përveç ligjëratave, i përditshëm do të jetë edhe aktiviteti në terren. Do të punohet deri në orët e vona të mbrëmjes.

Sipas mundësisë çdo bjeshkatar të merr me vete:  litar, busulle dhe pajisje tjetër të nevojshme.

Banka Ekonomike e ka mbështetur gjithashtu trajnimin.

UIAA fton FBAK në Kuvendin e Përgjithshëm

Unioni Ndërkombëtar i Bjeshkatarisë dhe Ngjitjes (UIAA) www.theuiaa.org ka ftuar  Federatën Bjeshkatare Alpiniste të Kosovës (FBAK) në Kuvendin e Përgjithshëm të UIAA që këtë vit do të mbahet në kryeqytetin e Nepalit në Kathmandu në fillim të muajit tetor.

Në Kuvendin e Përgjithshëm të UIAA me 8 tetor 2011 do të shqyrtohet kërkesa e FBAK për anëtarësim në UIAA. UIAA ka ftuar FBAK të prezantoj organizimin dhe aktivitetet e FBAK para se të hidhet në votim kërkesa e FBAK për anëtarësim në UIAA.

Është ky një rast i shkëlqyeshëm që të demonstrojmë përkushtimin tonë për zhvillimin e bjeshkatarisë dhe alpinizmit kosovar dhe shans i mirë që të bëhemi anëtar i familjes së madhe të UIAA.

Ma artikuj...

Faqe 4 nga 8

4

Google Translate