box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

U mbajt Kuvendi Vjetor i Federatës Bjeshkëtare

Me 04.02.2012, në Prishtinë, nën drejtimin e z. Arben Lila kryetar, u mbajt Kuvendi vjetor i Federatës Bjeshkëtare Alpinistike të Kosovës. Në këtë Kuvend: u sumuan rezultatet e vitit 2011, u aprovua plani i aktiviteteve për vitin 2012, si dhe u hap ekspozita e fotografive nga pushtimet e alpinistëve kosovar. Me këtë rast, iu ndanë mirënohje, bjeshkëtarëve dhe shoqërive për punën e tyre të suksesshme gjatë vitit 2011: Afrim Çesta, Afërdita Mula, Gjemi Kelmendi, Fahredin Meqa, SHBA Prishtina, Ubejit Shuki, Abdurahim Abdushi, Nexhat Dula, etj.

Shkroi: Osman Goranci

Ekspozitën mund ta shkarkoni këtuUrime Viti i Ri 2012

Federata Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës gjithë komunitetit bjeshkatar kosovar i uron festat e fund vitit me arritje të reja në Vitin e Ri 2012 dhe me një pasion të shtuar për bukuritë e bjeshkëve tona.

Prej 1 janarit 2012 Federata Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës zyrtarisht i bashkohet komunitetit botëror bjeshkatar 1.3 milionësh si anëtarja më e re e Unionit Botëror të Bjeshkatarisë dhe Alpinizmit UIAA.

Urime Viti i Ri 2012!


Ma artikuj...

Faqe 3 nga 8

3

Google Translate