box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

Themelohet "Klubi Alpin Prishtina"

Klubi Alpin Prishtina është klub i themeluar nga Bjeshkatarë, Alpinistë dhe Guida me eksperiencë të gjatë në këto aktivitete. KAP organizon dhe zhvillon aktivitete që janë të lidhura me natyrën, dhe si i tillë përpiqet që të zhvillohet dhe tu japë mundësi gjithë qytetarëve që, së pari ti njohin këto aktivitete, e pastaj të marrin pjesë në to.

Ajo çfarë ofron Klubi, ka të bëjë me organizimin dhe guidimin e aktiviteteve që lidhen me natyrën. Klubi Alpin Prishtina i ka disa sektorë të cilët funksionojnë në kuadrin e saj, dhe brenda këtyre sektorëve ofrohen shërbime të veçanta për adhuruesit e natyrës.

Në organizime, Klubi përpiqet të jetë profesional dhe i suksesshëm, si dhe të përshtatet kërkesave dhe preferencave të anëtarëve. Aktivitetet e Klubit janë transparente dhe shpallen në faqen e internetit http://klubialpinprishtina.com apo ne facebook https://www.facebook.com/KlubiAlpin.

Në intervale të caktuara bëhen ecje apo ngjitje, në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, etj. Njerëz të të gjitha moshave, gjinive dhe etnive mund të bashkëngjiten në çdo aksion në këto organizime. Sipas standardeve dhe Statutit të Harmonizuar me atë të FBAK-së, Klubi mbanë evidencë rregullisht, dhe është i përgjegjshëm për rëndësinë e guidimit sa më të mirë në terren.

Mbyllen takimet "Valbona 2013"

Më 6 dhe 7 korrik 2013 u mbajt në Luginën e Valbonës Takimi Bjeshkatar "Valbona 2013" nën organizimin e Sh.B.A. "Pashtriku".
Fotot e mëposhtme pasqyrojnë ngjitjet e bjeshkatarëve në Majen Jezercë - 2694 m/lmd , Majen Bosh - 2416 m/lmd si dhe në Qafën e Valbonës.


Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 1 nga 8

Fillo
Para
1

Google Translate