box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Ngritet Flamuri në Kilimanjaro

Arritja e Qëllimit

Të enjtën më 27 shkurt 2013 në ora 07:20 shtatë bjeshkatarë të Federatës Bjeshkatare Alpiniste të Republikës së Kosovës për Nder të Pavarësisë së Kosovës pushtuan kulmin e Afrikës - majën Uhuru 5895 metra dhe ngritën flamurin shtetëror dhe atë kombëtar.

Bjeshkatarët që arritën majen Uhuru (5895m) ishin: Besim Ilazi, Gezim Konjusha, Luan Hoxha, Ardian Grezda, Hasan Krasniqi, Besnik Bajrami dhe Arben Lila.

Pritja Madhështore

Kthimi dhe pritja solemne e madhështore e bjeshkatarëve u bë të premtën me 08 mars 2013 në ora 20:00 në aeroportin e Prishtinës nga bjeshkatarë të shoqërive kosovare dhe adhurues të bjeshkatarisë.

 

Shëndeti i Fëmijëve Tonë

Atje lartë kryetari i Federatës ngriti mesazhin për një Kosovë Pa Duhan me qëllim të ngritjes së vetëdijes për kalimin e ligjit në parlamentin e Kosovës që synon ndalimin 100% të pirjes së duhanit në vende publike. Gjithashtu një apel për disa deputet të cilët janë rreshtuar në anën e intersave të industrisë së duhanit e jo të shëndetit publik dhe të fëmijeve tanë, që të votojnë ligjin pa hequr nenin për ndalimin e ekspozimit të duhanit në pikat e shitjes.

Me këtë nen synohet që fëmijet tanë të mos shohin pakot e duhanit të ekspozuara gjë që u rrit atyre interesimin për të eksperimentuar me pirjen e duhanit. Kjo do të ndryshoj imazhin e Kosovës i cili përmes kiosqeve të cilat kanë ekspozuara vetëm pakot e cigareve ngjan me imazhin e vendeve të pazhvilluara.

Tradita Jonë

Gjithashtu u ngrit mesazhi për traditën e gjatë të komunitetit bjeshkatar kosovar që daton nga viti 1928 kur u formua shoqëria e parë bjeshkatare "Gjeravica".

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Lajmet Flash

Kosovarët në maje të Turqisë, Ararat 5137m

Me 02 korrik 2013 në ora 8 në mëngjes 9 bjeshkatarë kosovar u ngjitën në majën më të lartë të Turqisë – Ararat 5137m/lmd. Eshtë kjo një arritje historike pasi që mendohet të jetë kjo hera e parë që është ngjitur kjo maje nga bjeshkatarët kosovar.