box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Bjeshkët e Kosovës në foto – me rastin e kuvendit të Federatës së bjeshkatarëve

Federata e Bjeshkatarisë Alpiniste të Kosovës (FBAK) dhe ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit do të hapin ekspozitën e fotografi nga natyra e Kosovës me ç’rast do të shpaloset edhe plani i federatës për vitin 2012, të shtunën në sallën e Fakultetit të Arkitekturës, duke filluar nga ora 13.

FBAK në vitin 2011 është bërë anëtare e plotë e Unionit Ndërkombëtarë të Bjeshkatarisë që është federatë e pranuar në Komitetin Olimpik Botërorë, një nga rezultatet më të mëdha të arritura nga kjo federatë që nga themelimi. Në vitin 2011 FBAK është bërë federata e katërtë e Kosovës e pranuar ndërkombëtarisht.


Federata para hapjes së ekspozitës do të mbajë kuvendin e rregullt ku pritet të diskutohen punët  bëra në vitin 2011 dhe shikimi i planeve për vitin 2012.


Në vitin 2012, FBAK do të angazhohet në aktivitete të avancimit të bjeshkatarisë dhe mbrojtjes së ambientit. Gjithashtu FBAK është duke punuar në shënimin e rrugëve dhe krijimin e hartave malore në mënyrë që bjeshkët e Kosovës të bëhen më të hapura për turistë të brendshëm dhe të jashtëm.


Në ceremoninë e të dielës janë ftuar, edhe Ministri i Ambientit dhe Planifikimit Hapësinorë dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë.

Ftohen mediat që të përcjellin këtë aktivitet.

Federata Bjeshktare Alpiniste e Kosovës

ju fton në

Ekspozitën e Fotografive “Bjeshkët e Kosovës 2011”

Agjenda

 

12:45-13:00 Pritja e mysafirëve

13:00-13:10 Fjala hyrëse e Kryetarit të Federatës Bjeshkatare Alpiniste të Kosovës

13:10-13:20 Fjalim rasti nga Ministri për Kulturë, Rini e Sport

13:20           Hapja e Ekspozitës “Bjeshkët e Kosovës 2011” dhe koktej rasti

 

 

Vendi:   Fakulteti i Arkitekturës, ndërtesa Modelarium, Prishtinë

Datë:     E shtunë, 04.02.2012

Ora:       13:00

Për cdo informacion tjetër ju lutem kontaktoni në Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa ose sekretarin e FBAK

Z. Luan Kabashi në tel. 044 431 121

 

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Lajmet Flash

Sot më 16 korrik 2010 mbushet një vit kur 12 bjeshkatarë të Republikës së Kosovës pushtuan kulmin e Evropës-Mont Blanc 4808m më 16 korrik 2009.