box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

FOTOGRAFIA E MUAJIT

FBAK organizon konkursin në përzgjedhjen e fotografisë më të mirë të muajit

Qëllim i kësaj iniciative është mbledhja dhe përzgjedhja e fotografive më të mira nga anëtarët e saj për çdo muaj, publikimi i kalendarit vjetor dhe organizimi i ekspozitës në fund të vitit . Gara mbahet në kuadër të faqes së FBAK-ut në Facebook.

Udhëzimet për pjesëmarrje në FOTOGRAFIA E MUAJIT:

Secili anëtarë ka të drejtë të publikoj më së shumti dy (2) fotografi për çdo muaj në albumin mujor. Përzgjedhja e fotografisë fituese mujore bëhet në bazë të numrit më të madh të pëlqimeve (Like) në fotografitë e publikuara në secilin muaj.

Fotografitë duhet të jenë me përmbajtje nga temat në vijim: 
1.    Panoramë – pamje nga pejsazhet e mahnitshme të bjeshkëve
2.    Portret – pamje me portrete, ngjarje, gëzime, ecejaket e bjeshkatarëve
3.    Maja – majat e spikatura të bjeshkëve
4.    Detaj - makro fotografi me detajet e luleve, bimëve dhe bukurive tjera gjatës ekspeditave bjeshkatare-alpiniste.

 

Në titullin e fotografisë nevojiten këto informacione:
1.    Emri i autorit,
2.    Data e fotos
3.    Vendi dhe
4.    Kategoria

p.sh. Besnik Dujaka-10Prill2011-Badra e Vokshit-Portret


Fotografitë duhet të jenë autoriale – origjinale.

Përderisa fotografi mban të drejtat autoriale për foton e tij/saj, FBAK rezervon të drejtën për përdorim të pakufizuar të fotove për nevoja të FBAK si në uebfaqe, postierë, kalendarë, lajme mediale dhe mediume tjera të shtypura dhe elektronike.

Fituesi i fotografisë mujore e dërgon foton me rezolucion të lartë- fotografinë origjinale në email adresën: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Sukses!

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Lajmet Flash

Fotoalbumi nga ekspedita e Kilimanxharos në korrik 2010 të bjeshkatarëve Kosovar.

Tërë albumin mund ta shfletoni në facebook