box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

Dita Ndërkombëtare e Bjeshkës

Joomla! LogoAsambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka caktuar 11 dhjetorin, nga 2003 e tutje, si "Ditën Ndërkombëtare të Bjeshkës". Ky vendim vjen nga suksesi i vitit 2002 i shpallur nga OKB si Viti Ndërkombëtar i Bjeshkës, që ka rritur ndërgjegjësimin global për rëndësinë e bjeshkëve, ka stimuluar krijimin e komiteteve kombëtare në 78 vende dhe ka forcuar aleancat përmes promovimit e krijimit të Partneritetit Ndërkombëtar për Zhvillim të Qëndrueshëm në Rajonet e Bjeshkëve, i njohur si “Partneriteti për Bjeshkë' (WSSD, Johanesburg, 2 shtator 2002). FAO (organizata e ushqimit dhe agrikulturës) ishte caktuar për koordinim gjatë Vitit Ndërkombëtar të Bjeshkës dhe tash është caktuar për të udhëhequr monitorimin e Ditës Ndërkombëtare të Bjeshkës.


Lexo ma...

Mikpritja në Tetovë

Tetovë, 30 Nëntor 2010

Mikpritja e Shoqërisë "Sytë e Sharrit" nga Tetova

Federata Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës falënderon shoqërinë bjeshkatare “Sytë e Sharrit” nga Tetova për mikpritjen e përzemërt me rastin e marshit tradicional për nder të Ditës së Flamurit Kombëtar Shqiptar – 28 Nëntorit.

Që nga momenti i takimit me nikoqirët, vendosja në hotel, mbrëmja solemne dhe deri te marshi në Gurin e Kuq gjithçka ishte në nivel të lartë të organizimit dhe mikpritjes.

Lexo ma...

Garat në Orientim, 10 Nëntor 2010

 

GARAT NDËRKOMBËTARE NË ORIENTIM ME HARTA DHE BUSULLA TË MBAJTURA ME 10.11.2010 NË PRISHTINË


Federata Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës nikoqire e këtyre garave dy garave në Parkun e Prishtinës në distance 2.1 km dhe tjetra 3.0 km. Starti ishte në parkun e qytetit në Prishtinë dhe mbarimi ishte te përmendorja e Kryetarit Ibrahim Rugova.

Morrën pjesë 8 shtete dhe afro 150 garues në Prishtinë prej tyre pothuajse 45% femra bile edhe të moshuara dhe të moshuar. Në Kishnice u mbajtën dy gara në distance prej 3.0 km dhe 4.5 km.

 

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 4 nga 5

4

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Lajmet Flash

Kosovarët në maje të Turqisë, Ararat 5137m

Me 02 korrik 2013 në ora 8 në mëngjes 9 bjeshkatarë kosovar u ngjitën në majën më të lartë të Turqisë – Ararat 5137m/lmd. Eshtë kjo një arritje historike pasi që mendohet të jetë kjo hera e parë që është ngjitur kjo maje nga bjeshkatarët kosovar.