box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

FOTOGRAFIA E MUAJIT

FBAK organizon konkursin në përzgjedhjen e fotografisë më të mirë të muajit

Qëllim i kësaj iniciative është mbledhja dhe përzgjedhja e fotografive më të mira nga anëtarët e saj për çdo muaj, publikimi i kalendarit vjetor dhe organizimi i ekspozitës në fund të vitit . Gara mbahet në kuadër të faqes së FBAK-ut në Facebook.

Udhëzimet për pjesëmarrje në FOTOGRAFIA E MUAJIT:

Lexo ma...

Prezantohet plani strategjik FBAK 2011-2015

Të shtunën më 19 mars 2011 Kryesia e Federates Bjeshkatare Alpiniste e Kosovës (FBAK) ka mbajtur mbledhjen e parë pas Kuvendit Zgjedhor në të cilën kryetari i FBAK-ut Arben Lila ka prezantuar planin strategjik 2011-2015.

Në takim është shqyrtuar plan programi për vitin 2011, janë formuar grupet punuese për zbatimin e tij dhe është emëruar sekretari i FBAK-ut.

Gjithashtu janë përcaktuar aktivitetet e FBAK-ut:

1. Zhvillimi dhe përhapja e sportit të bjeshkatarisë dhe alpinizmit,

2. Pushtimi i majave brenda dhe jashtë Kosovës,

3. Shoqërimi në mes të anëtarëve dhe shoqërive bjeshkatarëve,

4. Zhvillimi i humanizmit,

5. Ruajtja e natyrës dhe mbrojtja e shëndetit,

6. Promovimi i turizmit rural,

7. Organizimi i garave në orientim dhe shënimi i shtigjeve,

8. Aftësimi i alpinistëve/shpëtimtarëve/spelologëve,

9. Bashkëpunimi me organizata të tjera sportive,

10. Kontakti me publikun dhe aktivitete të tjera.

Ju ftojmë që të na bashkoheni në realizimin e qëllimeve tona në mënyrë që së bashku të kontribuojmë jo vetëm në avancimin e jetës sonë por edhe të shoqërisë në përgjithësi.

Sponsor: Banka Ekonomike, Villa Gërmia

Ngritja e Flamurit në Luboten, 17 shkurt 2011

Shoqëria Bjeshkatare Prishtina me 17 shkurt 2001 me rastin e 3 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës ngriti Flamurin në majën e Lubotenit. Kushtet klimatike ishin shumë të vështira. Ekspedita 13 anëtarësh është udhëhequr nga Besim Halili dhe ndihmës udhëheqësi Fadil Sopi. Përkundër kushteve shumë të vështira majën arritën ta pushtojnë 9 bjeshkatarë.

Facebook: ShBA Prishtina- Ngjitja e Pavarësisë në Luboten, 17 shkurt 2011

Ma artikuj...

Faqe 3 nga 5

3

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Lajmet Flash

Fotoalbumi nga ekspedita e Kilimanxharos në korrik 2010 të bjeshkatarëve Kosovar.

Tërë albumin mund ta shfletoni në facebook