box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

Ecja në Natyrë, 10 tetor 2010

10 tetor 2010

Rrjeti i organizatave ambientaliste në Kosovë “Eko Lëvizja” ju ftonë që të jeni pjesë e fushatës “Ecja në Natyrë” , aktivitet ky qe do të organizohet në kuadër të ditës nderkombetare - 15 Tetori  - “Ecja në Natyrë”,  e cila është një ngjarje e rëndësishme që fillon të shenohet edhe në Kosovë, e që shënohet në mbarë botën përmes aktiviteteve të ndryshme mjedisore.

 

Lexo ma...

Marshim në Koshare, 17 shkurt 2011

Marshimi në Koshare, 17 shkurt 2011

Shoqëria Bjeshkatare Pashtriku më 17 shkurt 2011, për nder të 3 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës organizoi marshimin në Rrasën e Kosharës. Në një ditë të ftohtë dhe më borë bjeshkatarët e Pashtrikut marshuan deri te Plaka e Pavarësisë në Koshare.

Facebook: 3 Vjetori i Pavarësisë / Marshim në Koshare

Ftesë në marshin tradicional

20 Nëntor 2010

Marshi tradicional - 28 Nëntori, Tetovë

Ju ftojmë të merrni pjesë në marshin tradicional për nder të Ditës së Flamurit Kombëtar Shqiptar - 28 Nëntorit, në organizim të Shoqërisë bjeshkatare “SYTË E SHARRIT” nga Tetova.

Marshi do të realizohet më 28 Nëntor 2010 (e diel), në relacionin: Tetovë - Sellcë - Guri i Kuq.

Lexo ma...

Faqe 5 nga 5

5
Tjetri
Fund

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Lajmet Flash

Sot më 16 korrik 2010 mbushet një vit kur 12 bjeshkatarë të Republikës së Kosovës pushtuan kulmin e Evropës-Mont Blanc 4808m më 16 korrik 2009.