box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Lajmet

Ngritet Flamuri në Kilimanjaro

Arritja e Qëllimit

Të enjtën më 27 shkurt 2013 në ora 07:20 shtatë bjeshkatarë të Federatës Bjeshkatare Alpiniste të Republikës së Kosovës për Nder të Pavarësisë së Kosovës pushtuan kulmin e Afrikës - majën Uhuru 5895 metra dhe ngritën flamurin shtetëror dhe atë kombëtar.

Bjeshkatarët që arritën majen Uhuru (5895m) ishin: Besim Ilazi, Gezim Konjusha, Luan Hoxha, Ardian Grezda, Hasan Krasniqi, Besnik Bajrami dhe Arben Lila.

Pritja Madhështore

Kthimi dhe pritja solemne e madhështore e bjeshkatarëve u bë të premtën me 08 mars 2013 në ora 20:00 në aeroportin e Prishtinës nga bjeshkatarë të shoqërive kosovare dhe adhurues të bjeshkatarisë.

Lexo ma...

Ndrron jetë veterani i bjeshkatarisë kosovare

Ndrron jetë në moshën 83 vjeçare vetarani i bjeshkatarisë kosovare Abdurrahman Koshi.

Abdurrahman Koshi (24.03.1930 - 18.03.2013)

Kombi shqiptar në listen e pushtuesve të Mont Everestit!

Alpinistët shqiptarë ia dalin të pushtojnë Everestin, për të ngritur në çatinë e botës flamurin shqiptar, të cilët kanë arritur të ngjitën në lartësi 8848 metra mbi nivelin e detit.

Ekspedita Everest 2012 u ndërrmor si iniciativë për nder të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë. Ekipi përbëhej nga Fation Plaku, Mateo Begeja, Gerti Pishtari, Gjergj Bojaxhi, Erlin Rudho dhe Xhimi Begeja. Ata u nisën në muajin prill drejt majes së botës, gjë që edhe e arritën përkundër stuhisë në Majen e Vdekjes, që ia kishte marrë jetën katër personave nga një ekspeditë tjetër.

Mirëpo, ekspedita shqiptare përkundër kthimit e aklimatizimit, e ka arritur për fat të mirë këtë qëllim madhor dhe me rrezik të madh për jetë. Kështu, ekspedita Everest 2012 përfundoi me sukses për ekipin e gjashtëshes shqiptare.

 

 

 

 

Ma artikuj...

Faqe 1 nga 5

Fillo
Para
1

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Lajmet Flash

Fotoalbumi nga ekspedita e Kilimanxharos në korrik 2010 të bjeshkatarëve Kosovar.

Tërë albumin mund ta shfletoni në facebook