box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

image image image image image
Kilimanxharo 2013 Shtatshja kosovare në Kulmin e Afrikës (Uhuru) të lartë 5895m në mëngjesin e 27 shkurtit 2013 në ora 7:20min. * * *   Seven kosovars at the Top of Africa Uhuru peak 5895m in the morning of February 27, 2013 at 7:20 am. — at Tanzania, Kilimajaro, Uhuru Peak 5895m.
Në Kulmin e Kosovës në Kushte Bore nga  Virtyt Gacaferri, Junik-Gjeravica Mars 02, 2012
Derisa vendi u mbulua me më së shumti borë për dekada, një numër bjeshkatarësh bënë ecjen e gjatë dimërore Junik-Gjeravicë e cila një bjeshkatari mesatar i shkakton dhimbje në secilën pjesë të trupit - nga thonjtë e deri te fytyra. Por që është një ecje që të pushon dhe që absolutisht ia vlen.
Kosovarët pushtojnë Jezercën në kushte dimri, 12 mars 2011 Në organizim të klubit bjeshkatarë sportiv Hrid nga Mali i Zi, të shtunën me 12 mars 2011, tetë (8) bjeshkatarë kosovar pushtuan majën më të lartë të bjeshkëve të Nemuna, të alpeve Dinarike, majën Jezerce të lartë 2,694m.
Kilimanxharo 2010 Të mërkurën më 14 korrik 2010 në ora 08:20 shtatë bjeshkatarë të Federatës Bjeshkatare Alpiniste të Republikës së Kosovës pushtuan kulmin e Afrikës - majën e Kilimanxharos 5895 metra.
Mont Blanc 2009 Më 16 korrik 2009 dymbëdhjetë bjeshkatarë kosovar pushtuan kulmin e Evropës majën Mont Blanc e lartë 4810m.

Programi 2012

Muaji Aktivitetet Bartës
JANAR

Mbledhja e Kryesisë FBAK
Takimet në Rozhajë (Hajla) Rozhaja
SHKURT
Kuvendi Vjetor (ndarja e shpërblimeve dhe mirënjohjeve) Prishtina
Ekspozita "Bjeshket e Kosoves 2011" FBAK
Dita e Pavarsisë - Lyboteni Prishtina
Dita e Pavarsisë - Koshare Pashtriku
Anetaresimi vjetor ne UIAA FBAK
MARS
Marshi tradicional “Epopeja e Prekazit” Prishtina
Pushtimi i Jezercës (Shqipëri) Plav
Trajnim në Bjeshkatari, Prishtinë Prishtina
Shënimi i Ditës Botërore të Tuberkulozit FBAK
Pushtimi i Korabit (Shqipëri) F. Shqiptare
Mbledhja e Kryesisë FBAK
PRILL
Kampingu tre ditor, Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës LVRK
Eksodi 1999 Shqipëri-Dragobi, Pashtriku Gjakovë Pashtriku
Shënimi i Ditës së Tokës - Mbjellja e 100 fidaneve nga te gjitha shoqerite anetare FBAK
MAJ
Ekspedita në Majën e Krujës (Shqipëri) Pashtriku
Mbledhja e Kryesisë FBAK

Rumia (Tivar-L. Shkodrës) Pashtriku
Marshi i 31 ndërkombëtar në Titov Vrv (Maqedoni) F. Meqedone
Kampi i Bajgorës Prishtina
Shënimi i ditës kundër duhanit FBAK
QERSHOR
Takimet ndërkombëtare në Struzhe Sharri 2012 Sharri
Takimet ndërkombëtare në Gjeravicë Rrasa e Zogut 2012 Rrasa e Zogut
Kampi Tradicional i Lidhjes së Vëzhguesëve Rinia e Kosovës LVRK
KORRIK

Takimet nderkombetare ne trekendshin Kosove-Mali i Zi-Shqiperi me
mbeshtetje te UIAA
FBAK
Takimet ndërkombëtare Gjeravica 2012, ShBA Gjeravica Pejë Gjeravica

Takimet ndërkombëtare Valbona 2012, ShBA Pashtriku Gjakovë Pashtriku

Ditët e borovnicës Rrasa e Zogut
Mbledhja e Kryesisë FBAK
GUSHT
Ekspedita ndërkombëtare në Ararat (Turqi) FBAK
Ekspedita ndërkombëtare në Liqejtë e Lurës (Shqipëri) F.Shqiptare
Ekspedita në Shkëlzen (Shqipëri) Shkelzeni
SHTATOR
Takimet Ndërkombëtare në Brezovicë, “Lybeteni 2012”, ShBA Prishtina Prishtina
Ekspedita Theth – Radohimë (Shqipëri) Pashtriku
Ekspedita ndërkombëtare në Korab (Maqedoni) F. Maqedone

Maja Galiqica Pashtriku
Takimet Tradicionale Ndërkombëtare për ditën e Flamurit - Rrasa e Zogut Pashtriku
Formimi i literaturës për bjeshkatari dhe alpinizëm në gjuhën shqipe Nexhat Dula
Mbledhja e Kryesisë FBAK
TETOR
Kuvendi i Pergjitshem i UIAA - Amsterdam UIAA
Ekspedita ndërkombëtare në Olymp (Greqi) FBAK
NËNTOR
Takimet ndërkombëtare në Tetovë (Maqedoni) Syte e Sharrit
Takimet Tradicionale Ndërkombëtare për ditën e Flamurit - Rrasa e Zogut Pashtriku
Mbledhja e Kryesisë FBAK
DHJETOR
11 Dhjetori - Dita Ndërkombëtare e Bjeshkës FBAK


Prishtinë, 31.01. 2012

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Programi i Federatës

Raportet Vjetore

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

12 Grupet

Grupet Punuese

FBAK

Lexo më shumë

FBAK 2011-2015

Plani Strategjik

2011-2015

Lexo Planin Strategjik

Ekspeditat