box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Rugova 2012

 

SHOQATA E BJESHKATARËVE
“GJERAVICA”- PEJË

 

F T E S Ë

Për Pjesëmarrje në

Takimin Ndërkombëtar të Bjeshkatarëve  dhe  të Alpinistëve ”RUGOVA 2012” Liqinat, Pejë, më 02, 03 dhe 04 Nëntor

Në emër të Kryesisë të SH.B. “Gjeravica” në Pejë, kemi nderin të ju ftojmë në takimet ndërkombëtare në bjeshkët e Nemuna  “RUGOVA- 2012”.

Shoqata bjeshkatare Gjeravica në Pejë është një ndër shoqatat më të vjetra jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon, e themeluar në vitin 1928 me një traditë të begatëshme të bjeshkatarisë.

Takimet “Rugova 2012” sivjet do të mbahen me 02, 03 dhe 04 Nëntor rrënzë shpateve të Bjeshkëve të Nemuna, në Liqinatin e Kuqishtës, ku pos të gjitha shoqatave nga  Kosova pritet të marrin pjesë edhe bjeshkatarët e alpinistët nga: Sllovenia, Bosnja e Hercegovina, Mali i Zi, Shqipëria, Turqia, Sanxhaku, Sllovakia, Maqedonia etj.

Qëllimi i organizimit të takimeve në fjalë është shënimi i takimeve të VIII-a ndërkombëtare dhe për nder të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë si dhe njohja reciproke e vlerave e traditave Bjeshkatare dhe Alpiniste nga Kosova dhe nga vendet e ndryshme të Botës, njohja dhe këmbimi i përvojave nga këto lëmi.

Moteli “GURI I KUQ” gjendet në Bjeshkët e Nemuna në lartësinë mbidetare 1400m rrënzë shpateve të Liqinatit të bukur. Moteli ka 6 kamp shtëpiza të pajisura me kuzhina me të gjitha pajisjet e nevojshme dhe një ambient të shëndoshë dhe të rregulluar, banjo dhe nyje funksionale sanitare etj.

Të gjitha Shoqatat Bjeshkatare nga Kosova dhe vendet  tjera deri me 01.11.2012 duhet ta konfirmojnë ardhjen e tyre dhe numrin e anëtarëve të tyre të cilët dëshirojnë të vijnë në takimet ndërkombëtare “Rugova 2012”.

Bjeshkatarët dhe alpinistët duhet të jenë të pajisur me rekuizita dhe veshmbathje adekuate.

Pagesa për qëndrimin treditor në këtë takim për një  anëtarë është 10 euro.

Ushqimi, fjetja, transporti nga Peja gjerë në Liqinat dhe anasjelltas si dhe sigurimi i pjesëmarrësve në këto takime ndërkombëtare janë obligim i SHB ,,Gjeravica” Pejë.

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje mund të na kontaktojnë në:

e-mail adresën:    Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

ose në tel. mobil: +377/44 497715;  +386/49 862277

Pejë, Tetor 2012

MIRËSEVINI!

Me nderime,

Kryetari i SH. B. “Gjeravica” Pejë

Sali Maloku

Programi i Aktiviteteve

Vendi: Moteli “Guri i Kuq “ Liqinat, Pejë-Kosovë 

E Premte, 02 Nëntor

Koha

Aktiviteti

Facilitator

12:00 – 14:00

Tubimi i pjesëmarrësve para zyrës së Sh.B.Gjeravica në Pejë (afër restorantit Koha 3)

Sali Maloku

14:00 – 16:00

Nisja me autobus  për në Motelin “Guri i Kuq”

17:00 – 18:00

Vendosja dhe akomodimi i pjesëmarrësve ne shtëpiza në Motelin “Guri i Kuq”

18:00 – 19:00

Hapja solemne, rreshtimi dhe parakalimi solemn i pjesëmarrësve dhe ngritja e flamurit, shpërndarja e mirënjohjeve dhe falemnderimeve.

Sali Maloku

19:00 – 21:00

Darka

21:00 – 23:00

Njoftime dhe shkëmbime përvojash bjeshkatare.

E Shtunë, 03 Nëntor

Koha

Aktiviteti

Facilitator

06:00 – 08:00

Zgjimi, mëngjesi dhe përgatitja

08:00 – 10:00

Nisja dhe arritja  e bjeshkatarëve dhe alpinistëve  te  bjeshka e Malsorit

12:00 – 12:30

Arritja e bjeshkatarëve te burimi dhe pushim

13:30 – 14:00

Arritja te Liqeni i Madh dhe pushim

15:00 – 16:00

Kthimi në Motelin”Guri i Kuq”

16:00 – 19:00

Pushim

19:00 – 21:00

Darka dhe koktej solemn

21:00 – 24:00

Ndezja e zjarrit,  mbrëmja shoqërore

24:00

Fjetja

E Diel, 04 Nëntor

Koha

Aktiviteti

Facilitator

08:00 - 10:00

Zgjimi dhe mëngjesi

10:00 – 10:30

Përfundimi i programit

 

 

 

Google Translate