box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Ditët e Gjeravicës 2012

Ftesë

Shba.”RRASA E ZOGUT” Junik Fton të gjitha Shoqeritë Bjeshkatare Alpiniste dhe dashamirët e bjeshkëve dhe natyrës në kampingun tonë:

Takimet ndëkombëtare “Ditët e Gjeravicës 2012”

16-17.06.2012.

ORARI I TAKIMEVE NDËRKOMBËTARE BJESHKATARE ALPINISTE

“DITËT E GJERAVICËS 2012” 16-17.06.2012.

Agjenda

Dita e parë e Shtunë 16.06.2012.

· 11:00 – 12:00 Ardhja dhe tubimi i të gjithë pjesmarrësve në Motel Gjeravica në Junik.

· 12:00 – 13:00 Vizitë Qendrës Rajonale të Turizmit N’Dukagjin – Junik.

· 13:00 Nisja në mënyrë të organizuar për në lokacionin e Kampingut.

· 14: 00-14:30 Pauzë e shkurtër në Livadhin e Madhë rrugës për bjeshkë.

· 16:00 Mbërritja në vendkamping, vendosja në stane(tëbana) dhe tenda.

· 18:00-19:00 Hapja solemne ndezja e flakadanit të kampit,fjala përshendetëse e nikoqirit dhe mysafirëve.

· 19:00-20:00 Pushim shëtitje e lirë rreth kampit.

· 20:00-21:00 Darka.

· 21:00-23:00 Shoqërimi, njoftimi mes shoqërive dhe të pranishmëve, shkëmbim përvojash, argëtim, muzike, vallëzim, barcoleta, video projektor,lojra, diku pas orës 23 fjetja.

· Dita e dytë e Diele 17.06.2012.

· 06:00 Zgjimi.

· 06:30-07:30 Mëngjesi dhe përgaditja per nisje drejt Gjeravicës (grupi i parë).

· 07:30 Nisja e organizuar e Alpinistëve për ngjitje në majen më të lartë ne Kosovë Gjeravica.(Grupi i parë)

· 08:30 Nisja e organizuar e grupit te dytë për te liqejt e Gjeravicës.

· 11:00 Pushtimi i majës Gjeravica 2656 m/lmd nga grupi i parë i bjeshkatarëve dhe alpinistëve.

· 12:00 Takimi-bashkimi i të dy grupeve te liqejt e Gjeravicës, Pushim, freskim, argetim.

· 12:30 Kthimi i të dy grupeve së bashku për në kamp.

· 15: 30 Mbërritja në kamp, dreka.

· 16:00 Mbyllja e takimeve të treta me radhe ndërkombëtare “Ditët e Gjeravicës 2012”

P.S. Të gjitha shoqëritë bjeshkatare nga Kosova dhe Jashte duhet ta konfirmojnë nr. e pjesmarrësve më se voni deri me 15.06.2012.në këtë e-mail adresë Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa ose Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Ose në nr. e tel: 044 253 224, 044 208 362.

- Ç’do shoqëri pjesëmarrëse duhet të ketë listën e pjesmarrësve- bjeshkatarëve, alpinistëve me rekizita dhe veshmbathje të përshtatshme sipas kushteve klimatike dhe atë për të fjetur në tenda dhe të gjithë ata që posedojnë automjete tereni dhe tenda le ti marrin me vete ne ju falënderojmë për mirëkuptim.

Transporti Junik - Gropa e Erenikut dhe anasjelltas, ushqimi, akomodimi ne stane dhe tenda,si dhe siguria janë obligim i nikoqirit SHBA.”RRASA E ZOGUT” Junik.Ndërsa për udhëheqjen e Grupeve do te përkujdesen anëtaret më të devotshëm të seksionit te Bjeshkatarisë dhe alpinizmit të shoqerisë bjeshkatare “RRASA E ZOGUT” nga Juniku.

Organizatori mbanë të drejtën e ndryshimit të Agjendës –Orarit...

Ju deshirojme mireseardhje. SHBA”RRASA E ZOGUT” Junik

Qershor 2012 Kshilli Organizativ

 

Google Translate