box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Shoqëria bjeshkatare alpiniste “Sharri “ është themeluar në vitin 1952 në Prizren. Është një shoqëri multietnike dhe me traditë, ka një histori me pushtime të majave të ndryshme gjatë gjithë kohës së veprimtarisë. Pas vitit 1999 shoqëria rifillon aktivitetin e saj dhe fillon me organizimin e takimeve ndërkombëtare të bjeshkatarëve në qershor dhe atyre kombëtare në nëntor. Sektorët me aktiv janë marshimi, speleologjia dhe masivizimi. Shoqëria e ka shtëpinë e saj të bjeshkatarëve në menaxhim e cila gjendet 13km prej Prizrenit afër fshatit Struzhje. Në vitin 2010 është rinovuar. Ka 13 dhoma, kuzhinën, sallën dhe banjat.

Suksesi me i madh i arritur deri me sot është pushtimi i majës më të lartë të Evropës 4810m/lmd (Mont Blanc) në vitin 2009 dhe maja më e lartë e Afrikës 5895m/lmd (Kilimanxharo, Uhuru Peak) në vitin 2010.

Kryesia:                          
1.     Sadik Shporta - Kryetar
2.     Salim Xhejlani - Nënkryetar
3.     Emir Shuki
4.     Myfera Sokoli
5.     Faton Fishekqiu
6.     Zylfikar Fusha
7.     Servet Koqbashli
8.     Perver Kazaz
9.     Nehari Driza
10.    Bujar Kaçka
11.    Jashar Flugini
12.    Zeqije Grazhda
13.    Besnik Dullaj

Kontakti :

Sadik Shporta    044-113-456, Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa
Salim Xhejlani   044-119-663, Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Adresa : Shoqëria bjeshkatare alpiniste “ SHARRI “ Prizren, Sheshi Shadërvan p.n., Prizren

www.shbsharri.org
www.shbsharri.com
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Google Translate