box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë
PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT
E Diele 21 Gusht 2011
Bjeshkët e Nemuna - st. Dobrosh - maja Qafa BOGIQAJ 2095m/lmd
Të paraparë gjithsejtë 30 pjesëmarrës.
Tubimi i pjesëmarrësve: ora 7:00 më 21 Gusht 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë.
Data dhe koha e kthimit 21 Gusht 2011 ora 20:30
Gjithsejtë ecje e planifikuar: 20 km, zgjatja : 4 :30 orë (përpjetë) + 3:00 orë(tatëpjetë).
Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 1100m
Tipi i aktivitetit - aksionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë, shëtitje, argëtim etj.)
Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje mesatare , shtigje - mali - livadhi etj.)
Pajisja e nevojshme: këpucë të thella, rrobe të lehta.
Lloji i transportit: kombi Gjakovë – Deçan - H.C. Lumbardhi ; çmimi i transportit: 4,00 €
Lloji i vendosjes: Ditor, afati i fundit i paraqitjes dhe pagesës: 19.08.2011 ora 20:00

PLANI I AKTIVITETIT
Tubimi në ora 7:00, udhëtimi me kombi Gjakovë - Deçan - H.C.Lumbardhi-Kthesa e dytë .
Marshimi drejt staneve Dobrosh - maja Qafa Bogiqaj , arritja në ora 11 : 30 stanet Dobrosh , në majen Qafa Bogiqaj 13:30 , vendosja , ushqim dhe pije nga ora 13:30 – 16:00.
Kthimi – nisja në ora 16:00 marshimi gjer te Restoranti Prroi Shqiptar(Gjes) - H.C. Lumbardhi.
Në ora 19:30 nisja me Kombi për Gjakovë dhe arritja në ora 20:30. Me Fat...
Udhëheqës i rrugës : Skender Sina Telefoni : 044 -246-769,  Ndihmës: Islam Lama 044-581-239

Bjeshkët e Nemuna – Valbonë - Maja KOLLATA 2554m/lmd, e diel 14 Gusht 2011.

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste ‘’Prishtina’’ fton të gjithë anëtarët e ‘’Shoqërisë Prishtina’’, si dhe entuziastët e natyrës, që ti bashkëngjiten aksionit ‘’Pushtimi i majës Kollata".

Tubimi i pjesëmarrësve : në ora 5:45 më 14 Gusht 2011 para zyreve të SHBA Prishtina.
Data dhe koha e nisjes: 6:00,  prej zyrave të shoqërisë.
Data dhe koha e kthimit 14 Gusht 2011 ora 20:00 (të njëjtën ditë)
Gjithsejtë ecje e planifikuar : 15 km ,
Kohëzgjatja e ngjitjes:  4 deri 5 orë (ngjitje) deri te Qafa e Preslopit + 1.5 orë deri te Maja KOLLATA. Gjithsej ngjitje e planifikuar (metra): 1100 m /lmd deri te Qafa e Preslopit (2039m/lmd ) dhe 1600m/lmd Maja më e lartë: KOLLATA 2554 m/lmd
Kohëzgjatja e kthimit: 1 orë deri te Qafa e Preslopit dhe 3 orë deri te pikënisja.

Tipi i aktivitetit: Bjeshkatari, pushtim, qëndrimi në natyrë, shëtitje , argëtim etj.
Kategoria e vështirësisë: Ngjitje mesatare – e mundimshme.
Pajisjet e nevojshme: Këpucë dimri , rroba të lehta, çorapë rezervë.
Lloji i transportit : Vetura Personale, Prishtinë – Bajram Curri – Valbonë;
Participimi i transportit:  12,00 € për person, për fëmijë (deri në moshën 15 vjeç: paguhet vetë 50%).
Lloji i vendosjes: Ditor
Afati i fundit i paraqitjes : e Premte 12 Gusht 2011 ora 20:00

Lajmërimi në adresën elektronike Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa , ose me sms në numrin e telefonit 044 500-590

Udhëheqës i Rrugës: Blerim Sokoli - tel. 044 500-590

PLANI I AKTIVITETIT
Tubimi në ora 5:45, nisja në 6:00, udhëtimi Prishtinë – Bajram Curri – Valbonë (Selimaj), pushim 10 minuta , marshimi drejt Lugut Preslopit, pushim 15 minuta dhe vazhdim drejtë majës KOLLATË (grupi i përcaktuar) , arritja në ora 15:00. Pushim e soditje 30 minuta , pastaj kthimi te grupi i parë. Pas pushimit, ushqimit dhe freskimit nisja për kthim në ora 16:30 – marshimi deri në Selimaj , përgatitja dhe udhëtimi në ora 19:30 për Prishtinë, dhe arritja në orët e vona.
Çfarë të merret me vete: Ushqim sipas dëshirës, ujë të freskët dhe pije freskuese, rroba të lehta dhe kapela, shtroja për tu ulur dhe pushuar, krem kundër djegies nga dielli, etj.

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë

PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT
E Diele 14 Gusht 2011
Bjeshkët e Nemuna - st. Balaj - maja Qafa e Kroit 2259m/lmd. Të paraparë gjithsejtë 30 pjesëmarrës. Tubimi i pjesëmarrësve: ora 6:30 më 14 Gusht 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë. Data dhe koha e kthimit 14 Gusht 2011 ora 20:00. Gjithsejtë ecje e planifikuar: 16 km, kohëzgjatja: 5 :00 orë (përpjetë) + 3:00 orë(tatëpjetë).  Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 900 - 1360m. Tipi i aktivitetit - aksionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë, shëtitje, argëtim etj.) Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje mesatare dhe e vështirë, shkambi, shtigje - livadhi etj.) Pajisja e nevojshme: këpucë të thella, rrobe të lehta. Lloji i transportit: kombi Gjakovë – Deçan - Bellaj; çmimi i transportit: 3,00€. Lloji i vendosjes: Ditor, afati i fundit i paraqitjes dhe pagesës: 12.08.2011 ora 20:00.

PLANI I AKTIVITETIT

Tubimi në ora 6:30 , udhëtimi me kombi Gjakovë - Deçan - Bellaj .
Marshimi drejt staneve Balaj një grup vazhdimi për majen Qafa e Kroit , arritja në ora 11 : 00 stanet Balaj, në majen Qafa e kroit 13:00 , vendosja , ushqim dhe pije nga ora 13:00 – 16:00.
Kthimi – nisja në ora 16:00 marshimi gjer te Restoranti - Bellaj.
Në ora 19:00 nisja me Kombi për Gjakovë dhe arritja në ora 20:00. Me Fat...
Udhëheqës i rrugës: Islam Lama 044-581-239

Ma artikuj...

Faqe 4 nga 15

4

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8