box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

 

 

SHB “SHARRI” MA

PRIZREN-REPUBLIKA E KOSOVËS

Tel. +377 (O)44/ 113-456 / 415-740 / 140-902

Adresa :Rr.e Shadërvanit p.n

e-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

www.shbsharri.org

ORARI I TAKIMEVE NDËRKOMBËTARE TË  ALPINISTËVE   DHE  BJESHKËTARËVE

“SHARRI 2012” / 09  dhe 10 QERSHOR / 2012

E Shtunë - 09.06. 2012

11:00- 12:00 Ardhja në Prizren dhe tubimi i të gjithë pjesëmarrësve para Kompleksit të Lidhjes  Shqiptare të Prizrenit.

12:00 -14:30 Nisja e organizuar  për në kamp (1.389m/ lmd, sht.e bjeshkatarëve).

15:00 Caku: Kampi: freskimi me çaj mali: vendosja  nëpër  dhoma:dhe çadra ( tenda ).

16:00               Hapja solemne

17:00 – 18:00  Rreshtimi përkatësisht:përshëndetja e nikoqirit .

19:00 – 20:00 Takimi - brifingu i organizatorit /Këshillit Organizativ/ me udhëheqësit e ekipeve rreth marshutës deri tek  maja  e  Gjeneralit   KORFF /2:562 m/.  dhe grupi i dyte deri te liqeni

20:00 - 21:00 Darka solemne për mysafirët dhe  pjesëmarrësit e Takimeve Ndërkombëtare “Sharri 2012”.

21:00 - 23:00 Shoqërimi: njoftimi dhe shkëmbimi i përvojave të pjesëmarrësve në këto Takime Ndërkombëtare: nga lëmi i bjeshkatarisë: i alpinizmit: orientimit dhe nga lëmi i mbrojtjes së natyrës.

23:00 -             Fjetja.

E Diel -10.06.2012

06:00 Zgjimi

06:30 - 07:30 Kafjalli dhe përgatitja për nisje.

07:30 Nisja e organizuar i alpinistëve në pushtimin e majës së Gjen.KORFF.

09:30 Pauza: shpërndarja e marendës :ekspedita fillon marshutën drejt Majes së Gjeneralit KORFF (2.562m). Grupi i dytë drejt liqenit

12:30 Grupi i parë i Alpinistëve dhe i Bjeshkëtarëve: pushton Majen e Gjeneralit Fritz von KORFF (2.562m).   Ngriten flamujt: Flamuri i SHB “Sharri”, Alpinistët ngrisin dollinë afër plaketës MAJA E GJENERALIT FRITZ von KORFF-2:562 m

15:00 - 16:00 Kthimi në Kamp. –DREKA

18:00 Mbyllja e Takimeve /të 12-ta me radhë/ “Sharri 2012” dhe kthimi i organizuar i të gjithë   pjesëmarrësve për në Prizren.

 

- Të gjitha Shoqëritë Bjeshkatare nga Kosova dhe nga jashtë: duhet që më së voni deri me 25 maj ta konfirmojnë ardhjen e tyre në Takimet “Sharri 2012”

-  Participim do të jetë 10€ për person dhe 5€ për fëmijë deri në moshën 14 vjeç.

- Çdo Shoqëri pjesëmarrëse duhet të caktoj  listën e Bjeshkatarëve ose Alpinistëve të pajisur me rekuizita dhe veshmbathje adekuate të përgatitur për fjetje edhe  në tenda/çadra/.

Menyja: përgatitja e ushqimit: transporti Prizren - Shtëpia e Bjeshkatarëve dhe anasjelltas si dhe sigurimi i pjesëmarrësve në këto Takime Ndërkombëtare është obligim i  organizatorit: pra i SHB “Sharri” në Prizren.

Për udhëheqjen e grupeve në pushtimin e  Gurit të Zi: Majës së Gjeneralit KORFF dhe Liqejve do të kujdesen veteranët  dhe anëtarët e seksionit te Alpinizmit të SHB  SHARRI në Prizren

Për shëndetin e pjesëmarrësve në Takimet SHARRI 2012: do të kujdesen personeli mjekësor dhe autoambulanca.

Organizatori mban te drejtën e ndërrimit të programit dhe të marshutës.

JU    MIRËPRESIM:

Maj 2012, KO i  Takimeve Ndërkombëtare

“SHARRI 2012” - PRIZREN


 

Kosovo Mountaineering and Alpinists Federation is organizing

THE INTERNATIONAL EXPEDITION

“Discover Balkans Peaks”

(Southeastern Europe)

DINARIC ALPS

Triangle: Kosovo, Montenegro & Albania

from 01 to 07 July 2012

The goal of the expedition “Discover Balkans Peaks” is to bring the mountaineers from all over the world in the Balkans in border triangle of Kosovo, Montenegro and Albania (Southeastern Europe), to exercise the freedom of access to mountains, promote the mutual tolerance and reach the highest point of the entire Dinaric Alps “Maja Jezercë”.

The Dinaric Alps form a mountain chain in Southern Europe, spanning areas of Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Kosovo, Albania and Montenegro and the very attractive peak Maja e Jezerces 2694m is in Albania.

Date: 01 -07 July 2012

Place: The expedition will start in Kosovo (July 01-02) through Montenegro (July 03-04) and Albania (July 05-06) and will end in Kosovo (July 07).

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 3 nga 15

3

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8