box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

SHOQËRIA BJESHKATARE ALPINISTE “PRISHTINA” – PRISHTINË

me dt: 03/04/2011, e diele, fton të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në aksionin e radhës:

“Bjeshkët e Llapit” (Popovë-Guri i Bardhë-Kaqandoll-Vrella e Revuqit)

Tubimi i pjesëmarrësve bëhet të dielën, me dt: 03/04/2011, para zyrës së SHBA Prishtina, në ora 06:45, me nisje në ora 07:00.

Lexo ma...

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë

PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT

Deçan – Bjeshka e VOKSHIT OSOJE 1217 m/lmd

Të paraparë gjithsejtë 50 pjesëmarrës

Tubimi i pjesëmarrësve : në ora 8:00 më 27 Mars 2011 pranë Hotelit “PASHTRIKU” Gjakovë.

Data dhe koha e kthimit : 27 Mars 2011 ora 18:00

Gjithsejtë ecje e planifikuar : 16 km , zgjatja : 3:00 orë (ngjitje) + 2:30 orë(tatëpjetë-kthimi).

Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 600 m /lmd

Maja me e larte: OSOJE1217 m/lmd.

Lexo ma...

Federata Shqiptare e Alpinizmit organizon  me 26-27 mars 2011 ngjitjen kombëtare dimërore në malin e Korabit. Programi do të jetë si më poshtë:

Dita e parë, e shtune (26 mars)

Takimi në Radomirë (Tejez, 1300m) rreth orës 12.00. Mbas drekës do të fillojmë ngjitjen tonë deri tek kampi baze (2000m), ku do te ngremë çadrat dhe do të kalojmë natën. (Në ditën e parë do të ngjitemi rreth 700m dhe do te ecim 4-5 h).

Dita e dytë, e diele (27 mars)

Herët në mëngjes do të nisemi drejt majës së Korabit (2751m), mbas mbërritjes në maje dhe një pushimi të shkurtër do të kthehemi përsëri në kampin bazë ku do të mbledhim çadrat dhe do te bëhemi gati te zbresim poshtë ne fshat. Pas një pushimi të shkurtër në fshat do të nisemi për në Tiranë dhe Kosovë. Mbërritja në Tiranë do të jetë rreth orës 8.00-9.00 të darkës. (Në ditën e dytë do të bëjmë 700m ngjitje dhe rreth 1400m zbritje. Koha e ecjes do të jetë rreth 10 h ngjitje -zbritje)

Ju duhet te merrni me vete: Sleep in bagun (dyshek thes për të fjetur), Çadra, shtresë izoluese për tu shtrirë, kthetra, kazma dhe litar, veshje të ngrohta duke filluar me kapuç, shall, dorëza, xhup etj.

Ushqime për tre vakte, fruta të thata, çokollata, biskota etj.

Ekipin kosovar e udhëheqë nënkryetari i FBAK Gjemajl Kelmendi, tel.044222001

Ma artikuj...

Faqe 10 nga 15

10

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8