box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

ShBA "Pashtriku" Gjakovë organizon:

PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT E DIELE 17 Prill 2011

Bjeshkët e NEMUNA – Bjeshka e Batushës “GURTNGUL” 1798m/lmd

Të paraparë gjithesejt 20 pjesëmarrës.

Tubimi i pjesëmarrësve në ora 8:00 më 17 Prill 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë. Data dhe koha e kthimit 17 Prill 2011 ora 18:00. Gjithsejtë ecje e planifikuar : 14 km , zgjatja : 3:00 orë (tëpërpjet) + 2:00 orë(tatapjetë-kthimi). Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 800 m /lmd Maja më e lartë: “GURTNGUL ” 1798 m/lmd .

Tipi i akivitetit - akcionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë, shetitje, argetim etj. Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje mesatare, tatepjeta të mëdha. Pajisja e nevojshme: këpucë të thella (dimri) , rrobe sezonale. Lloji i transportit : kombi Gjakovë – Batush – Koshare , Çmimi i transp. 3,00 €. Lloji i vendosjes: Ditor, afati i fundit i paraqitjes dhe pagesës: 15.04.2011 ora 20,00

Lexo ma...

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë, e diele 10 prill 2011

PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT

Junik – Bjeshka e VOKSHIT BADRA 1441 m/lmd

Te paraparë gjithsejtë 50 pjesëmarrës. Tubimi i pjesëmarrësve : në ora 8:00 më 10 Prill 2011 pranë Hotelit “PASHTRIKU” Gjakovë. Data dhe koha e kthimit : 10 Prill 2011 ora 17:00. Gjithsejtë ecje e planifikuar : 12 km , zgjatja : 3:00 orë (ngjitje) + 2:00 orë(tatëpjetë-kthimi). Gjithsej ngjitje e planifikuar (metra): 750 m /lmd. Maja me e larte: BADRA 1441 m/lmd. Tipi i aktivitetit - aksionit : bjeshkatari, qëndrimi ne natyre, shëtitje, argëtim etj. Kategoria e vështirësisë se bjeshkimit : e mesme. Pajisja e nevojshme : këpucë të thella (dimri) , rrobe sezonale. Transporti : Autobus ose Kombi Gjakovë – Junik – Qafa e Jasiqit , çmimi i transportit 2,50 €. Lloji i vendosjes: Ditor , afati i fundit i paraqitjes 08.04.2010 ora 20:00.

Lexo ma...

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë

PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - E Shtune 2 Prill 2011.

Në përkujtim të " EKSODIT 1999 ", SHQIPËRI - DRAGOBI – Shpella e Dragobisë 1004 m/lmd

Të paraparë gjithsejtë 100 pjesëmarrës. Tubimi i pjesëmarrësve : në ora 8:00 më 2 Prill 2011 pranë Hotelit “PASHTRIKU” Gjakovë. Data dhe koha e kthimit : 2 Prill 2011 ora 19:30. Gjithsejtë ecje e planifikuar : 7 km , zgjatja : 2:30 orë (ngjitje) + 1:30 orë(tatëpjetë-kthimi). Gjithsej ngjitje e planifikuar (metra): 330 m /lmd. Maja më e lartë – caku : Shpella e Dragobisë 1004 m/lmd.

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 9 nga 15

9

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8