box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

Pushtimi i Majës PASHTRIKU 1986 m/lmd

Të paraparë gjithesejt 50 pjesëmarrës. Tubimi i pjesemarësve : në ora 7:00 më 08. Maj 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë.
Data dhe koha e kthimit 08 Maj 2011 ora 19:00.
Gjithsejt ecje e planifikuar : 22 km , zgjatja : 6 :00 orë (tatapjetë) + 3:00 orë(kthimi).
Gjithsejt ngjitje e planifikuar (metra): 1555 m /nmd
Maja më e lartë: Pashtriku 1986 m/nmd

Lexo ma...

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë organizon:
PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT
E diele 24 Prill 2011

Bjeshkët e Nemuna – Bjeshka e Junikut GROPA e ERENIKUT 1774 m/lmd

Te paraparë gjithsejtë 30 pjesëmarrës
Tubimi i pjesëmarrësve : në ora 8:00 më 24 Prill 2011 pranë Hotelit “PASHTRIKU” Gjakovë.

Lexo ma...

SHOQËRIA BJESHKATARE ALPINISTE PRISHTINA – PRISHTINË; Andrea Gropa p.n., 10000 Prishtinë Republika e
Kosovës; Tel: +377 (0) 44 168 370; E-mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa ; Web:shba prishtina facebook.com

FTESË PËR EKSPEDITËN E RADHËS (MAJA E OSHLAKUT)

1 Emri i Ekspedites: Pushtimi i Majës së Oshlakut

2 Pozita Gjeografike: Bjeshkët e Sharrit 42°11’48.66”V 20°53’28.52”L

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 8 nga 15

8

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8