box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

ShBA Pashtriku, Gjakovë organizon:

E Diele 29 Maj 2011

Bjeshkët e Nemuna – H.C. Lumbardhit - Kasolla e Gjahtarit 2150m/lmd
Të paraparë gjithsejtë 30 pjesëmarrës. Tubimi i pjesëmarrësve : në ora 7:00 më 29 Maj 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë. Data dhe koha e kthimit 29 Maj 2011 ora 20:30. Gjithsejtë ecje e planifikuar : 18 km , zgjatja : 4 : 00 orë (tatëpjetë) + 2:30 orë(kthimi).
Gjithsejtë ngjitje e planifikuar (metra): 1150 m /lmd
Maja me e lartë: Kasolla e Gjahtarit 2150m/lmd
Tipi i aktivitetit - aksionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë, shëtitje , argëtim etj.)
Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje mesatare , shtigje mali, livadhe etj.)
Pajisja e nevojshme:këpucë dimri , rrobe të lehta, çorape rezervë .
Lloji i transportit : Kombi - Gjakovë – Deçan – Kozhnjer;  çmimi i transportit: 3,00 €
Lloji i vendosjes: Ditor , afati i fundit i paraqitjes : 27.05.2011 ora 20:00

Lexo ma...

FTESË PËR AKSIONIN E RADHËS - KAMPI I BAJGORËS 28-29.05.2011

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste ‘’Prishtina’’ fton të gjithë anëtarët e shoqërisë Prishtina, Shoqëritë tjera, dhe të gjithë ata që e duan kampimin , si dhe qëndrimin në natyrë, ti bashkëngjiten Aksionit:

KAMPI I BAJGORËS, që do të mbahet në Bjeshkët e Shalës, te vendi i quajtur “Te antenat” 1640m/lmd. (Mitrovice-Stantërg-Restaurantet-Antenat). Rruga Mitrovicë-Podujeve. Gjithashtu, do të marshohet edhe drejt Majës së Bajrakut, 1789/lmd, pjesë e Bjeshkëve të Kopanikut, maje kjo që mbizotëron peizazhin e mrekullueshëm të këtij rajoni.

PLANI:

Të Shtunën, me 28.05.2011, nga ora 12:00, fillon tubimi i të interesuarve, që nën tenda t’a kalojnë natën. Tubimi do te jete spontan, pra, ç’do kush sipas dëshirës dhe me tenda personale. SHBA Prishtina do ta siguroj ndriçimin e kampit, video-projektor,muzikë.

Kampi ka karakter shoqërues, edukativ dhe relaksues.

Bajgora ka peizazhe të mrekullueshme që shfaqen me tërë koloritin e tyre, pikërisht në pranverë. Gjithashtu, është rajon me histori të lashtë dhe florë të pasur; e gjithë kjo pret që të vizitohet nga anëtarët e Sh.B.A. Prishtinës, anëtarët e shoqërive tjera të ftuara, si dhe nga miq, adhurues të natyrës dhe qytetarë të të gjitha profileve.

Lexo ma...

Ma artikuj...

Faqe 7 nga 15

7

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8