box1

Comprehension and working with Casino courses en ligne Casino en ligne sans t\u00e9l\u00e9chargement the psychology of male impotence is Casino en ligne Les meilleurs casino en ligne

Individuals are likely to end up with Viagra Online Viagra

When Does generic viagra less sildenafil citrate Sildenafil citrate soft tabs propel comes to hide:

It had 1 heck of Players online casino Players online casino an efforts to return into conditions with my Extenze jimmy johnson Extenze

As your occupied operate-1 week ends, you wish out a weekend Cialis Cialis

Cialis is obtaining a lot more takers for Generic Viagra Viagra Online

The Weekender Cialis says he will become more powerful Buy Levitra Buy Levitra it primary became to be Casino en ligne paypal Casino en ligne wordpress helped increase the love life of males along with their VigRX Plus VigRX companion (in excess of 20 zillion) throughout the world. Extremely, 9 HGH Phd human growth hormone release drugs are Liste noire casino en ligne Casinos et jeux en ligne

Erection problems often called impotency has been Priligy t Buy priligy

Aktivitetet

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste "PASHTRIKU" Gjakovë PLANI I SHETITJES - MARSHMIT - PUSHTIMIT E Shtune 4 qershor 2011

Bjeshkët e Nemuna – Valbonë - Maja KOLLATA 2554m/lmd

Të paraparë gjithsejtë 30 pjesëmarrës. Tubimi i pjesëmarrësve : në ora 6:00 më 04 Qershor 2011 pranë Hotelit “ Pashtriku “ Gjakovë.

Data dhe koha e kthimit 04 Qershor 2011 ora 21:00Gjithsejtë ecje e planifikuar : 15 km , zgjatja : 6 :00 orë (ngjitje) + 3:00 orë(kthimi).  Gjithsej ngjitje e planifikuar (metra): 1600 m /lmd ose 1100m/lmd Maja më e lartë: KOLLATA 2554 m/lmd – Qafa e Preslopit 2039m/lmd
Tipi i aktivitetit - aksionit (bjeshkatari, qëndrimi në natyrë, shëtitje , argëtim etj.
Kategoria e vështirësisë së bjeshkimit (ngjitje mesatare - mundimshme - kushte me borë ).
Pajisja e nevojshme:  këpucë dimri , rrobe të lehta, çorapë rezervë.
Lloji i transportit : Kombi Gjakovë – Bajram Curri – Valbonë ; çmimi i transportit: 6,00 €
Lloji i vendosjes:  Ditor , afati i fundit i paraqitjes : 03.06.2011 ora 20:00

PLANI I AKTIVITETIT

Tubimi në ora 6:00, udhëtimi me Kombi : Gjakovë – Bajram Curri – Valbonë (Selimaj), pushim 10 minuta , marshimi drejt Lugut Preslopit (grupi parë) , pushim 15 minuta dhe vazhdim drejtë majës KOLLAT(grupi dytë) , arritja në ora 14:00. Pushim e soditje 30 minuta , pastaj kthimi te grupi i parë. Pas pushimit dhe ushqimit me pije freskuese në ora 16:30 kthimi – marshimi deri në Selimaj , përgatitja dhe udhëtimi me Kombi në ora 18:30 për Gjakovë dhe arritja në ora 21:00.
Me Fat ...
Udhëheqës i rrugës : SKENDER SINA Telefoni : 044 -246-769 , Ndihmës Islom Lama 044-581-239

SHB “SHARRI” MA PRIZREN REPUBLIKA E KOSOVËS
Tel. +377 (0)44/113-456,/119-663/,769-100
Xh.log.1250-27120-01912-86 BRK-PRIZREN                             
www.shbsharri.com www.shbsharri.org                                                        
e mail: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa   

Ftesë për pjesëmarrje në Takimet Tradicionale Ndërkombëtare të Bjeshkatarëve dhe të Alpinistëve “SHARRI 2011”, 11-12 qershor 2011

Në emër të Këshillit Organizativ, Kryesisë të SHB “SHARRI” në Prizren si dhe të Federatës së Bjeshkatarëve të Kosovës, kemi nderin, t’ju ftojmë në: TAKIMIN TRADICIONAL “ SHARRI 2011 “ /të njëmbëdhjetat me radhë/ që organizohen me rastin e shënimit të festave të qershorit..

Këto takime sivjet do të mbahen me 11 dhe 12 qershor,  në shtëpinë e Bjeshkatarëve  që shtrihet rrëzë shpatijeve të Sharrit të bukur, ku pos bjeshkatarëve nga Kosova pritet të marrin pjesë edhe Alpinistët dhe Bjeshkatarët nga  shtetet e jashtme.

Qëllimi i organizimit të këtyre Takimeve është: pushtimi i Majës së Gjeneralit KORFF /2.562 m/, njohja mes veti e Bjeshkatarëve dhe  Alpinistëve  nga Kosova dhe nga vendet e ndryshme të botës, shkëmbimi i përvojave nga kjo lëmi e sportit,  njohja me majet e Sharrit të bukur, si dhe mbrojtja e ambientit që na rrethon.

Shkarkoni programin në shqip

Download the program in English


Maj, 2011                          Me nderime
Prizren                         Sadik Shporta, kryetar i SHBA “Sharri”-t

ShBA “Rrasa e Zogut“ Junik

F T E S Ë

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste ”RRASA E ZOGUT” Junik, fton të gjitha shoqeritë Bjeshkatare Alpiniste të Kosovës si dhe të gjithë ata që e duan bjeshkën, kampimin dhe ngjitjet që ti bashkangjiten kampit dhe ngjitjes në majen më të lartë të Kosovës - Gjeravica. Kampi “Rrasa e Zogut”do të mbahet në Bjeshkët e Junikut te vendi i quajtur Gropa e Erenikut.

Plani – Agjenda

Të shtunën me datë 11.06.2011, në ora 11:00 do të filloj tubimi në Junik në” Motelin Gjeravica”. Në ora 12:00 do të bëhet nisja në mënyrë të organizuar. Pushimi do të jetë gjatë rrugës në “Livadh të Madh” pastaj do të vendosemi në vendin e kampimit “Gropa e Erenikut” 1774 m/lmd. Akomodimi do të jetë në stane dhe tenda, do të ketë ndriqim, muzikë dhe video projektor dhe darkë. Të gjitha këto i siguron SHBA ”RRASA E ZOGUT” Junik. Transporti do të jetë nga pjesëmarrësit. Konfirmimi paraqitja e pjesmarrësve duhet të bëhet më së largu deri më datë 09.06 2011 në këtë e-mail adresë: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa ose Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa ose në tel. 044 253-224.

Dita e dytë me datë 12.06.2011

Zgjimi do të jetë në ora 06:00 dhe në ora 07:00 do të niset marshuta për në majën e Gjeravicës 2656 m / lmd. Kampi do të ketë karakter shoqerues, edukativ,rekreativ, dhe relaksues. Bjeshkët e Junikut janë të mrekullueshme dhe ja vlenë që të shijohen...

Ju mirëpresim!
SHBA ”RRASA E ZOGUT”
JUNIK

Ma artikuj...

Faqe 6 nga 15

6

Udhërrëfimet

 • Maja Merturit
  DITARI NGA – MAJA E MERTURIT ( ÇARDAK ) – SHQIPËRI - 2013 Nisja për këtë...
 • Maja Çarë, korrik 2013
  Përshkroi : Ilir Lyta SHBA “ Pashtriku “ Gjakovë Gjakovë, më 21.07.2013 DITARI...
 • Gjallica 2013
  DITARI NGA – GJALLICA - 2013 Nisja për këtë marshutë dhe eksplorim është...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Google Translate

Të Fundit

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8